Sadece bu tip sorunlar değil oynayış olarak bile PES 2015'in gerisine düşmüş bence, çok fazla bug var oyun içinde. Topa koşmayan futbolcular vs. Bu oyunu 265 liradan çıkarmaları intihar olurdu 65 yapınca da kimsenin gözüne batmıyorGüncellemeyle düzelir o zaman, oyun kronik sorunlu bu arada. Senin gibi sorun yaşayan çokmuş![]()
İşin komik yanı burnundan kıl aldırmayan FIFA'nın da oyunu bu yıl kronik çıkınca (bkz. bug'lar silsilesi) henüz kasım ayında fiyatı 1/2'ye düşürdü. Bu sene pandeminin 2. yılı olduğundan devam eden evde kapanmayı iyi kullanan bir adım öne geçebilirdi lakin ikisi de kullanamadı bu fırsatıFIFA ile fiyat farkına uzun zamandır bakmamıştım, bakmaz olaydım![]()
Ama anlamadığım nokta şu: Oyunu alta aldığım zaman ePES'in normal kullanımı %40'sa, neden %96'ya çıkıyor. 10400 bu kadar güçsüz mü?Normal bir durum böyle olması oyunun optimizasyonu çok iyi değilse. Oyun içindeyken cpu gpu ram oyuna öncelik veriyor. Alt tab atarsan da pc arka planda hem oyunu açık tutacak, hem de durdurulan servisleri tekrar başlatacak. Oyunu çerçevesiz pencereli moda almayı deneyebilirsin. Ama fpsde düşmeye sebep olabilir.