Öğrenciler için, ofis programları için günlük kullanımda sizi üzmeyecek en ucuz notebook'u tanıtacağım. Şuan 7.599 TL fiyatıyla güncel cihazlar arasında en ucuz ürün. Daha ucuz ürünlerde var fakat onların artık kullanım ömrü bitti.
Lenovo IdeaPad Slim 3 internette gezinme, ofis uygulamaları, video & film izleme için kullanabileceğiniz bir cihaz. Öğrenciyseniz, işyerinizde siparişleri takip etmek için v.s. kullanılabilecek bir ürün. İçerisindeki N100 işlemcisinin performansı günlük kullanımda sizi üzmeyecektir ve ultra düşük güç tüketimi sayesinde çok uzun süre batarya performansı sunacaktır.
Cihaz içerisinde Windows 11 işletim sistemi kurulu şekilde geliyor, Ürün geldiği gibi açıp kullanmaya başlayabilirsiniz. İçerisinde bulunan UFS 3.1 depolama biriminin hızlarını bulamadım ama 1000 MB/s üzerinde okuma & yazma performansı vereceğini düşünüyorum. Tam boy klavye, geniş touchpad ile tam bir öğrenci cihazı olmuş. İnce ve hafif yapısı sayesinde rahatça taşıyabilirsiniz.
Lenovo IdeaPad Slim 3
İşlemci Modeli: Intel N100
Bellek (RAM): 4 GB 4800 MHz LPDDR5
Disk: 128 GB UFS 3.1 Flash Bellek
Ekran Boyutu: 15.6 İnç
Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080 Piksel
Ekran Parlaklığı: 250 Nit
SD Kart Okuyucu
HDMI Çıkışı
Wi-Fi 5 (802.11ac) & Bluetooth 5.1
2 Adet Type-A USB Portu
1 Adet Type-C USB Portu
Webcam & Mikrofon
Lenovo IdeaPad Slim 3 Satın Almak İçin Tıklayın
Lenovo IdeaPad Slim 3 internette gezinme, ofis uygulamaları, video & film izleme için kullanabileceğiniz bir cihaz. Öğrenciyseniz, işyerinizde siparişleri takip etmek için v.s. kullanılabilecek bir ürün. İçerisindeki N100 işlemcisinin performansı günlük kullanımda sizi üzmeyecektir ve ultra düşük güç tüketimi sayesinde çok uzun süre batarya performansı sunacaktır.
Cihaz içerisinde Windows 11 işletim sistemi kurulu şekilde geliyor, Ürün geldiği gibi açıp kullanmaya başlayabilirsiniz. İçerisinde bulunan UFS 3.1 depolama biriminin hızlarını bulamadım ama 1000 MB/s üzerinde okuma & yazma performansı vereceğini düşünüyorum. Tam boy klavye, geniş touchpad ile tam bir öğrenci cihazı olmuş. İnce ve hafif yapısı sayesinde rahatça taşıyabilirsiniz.
Lenovo IdeaPad Slim 3
İşlemci Modeli: Intel N100
Bellek (RAM): 4 GB 4800 MHz LPDDR5
Disk: 128 GB UFS 3.1 Flash Bellek
Ekran Boyutu: 15.6 İnç
Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080 Piksel
Ekran Parlaklığı: 250 Nit
SD Kart Okuyucu
HDMI Çıkışı
Wi-Fi 5 (802.11ac) & Bluetooth 5.1
2 Adet Type-A USB Portu
1 Adet Type-C USB Portu