kimse Er Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 21 PC Puan 6 14 Şubat 2022 #1 Benim beklediğim oyunlar: ELDEN RING çıkış tarihi 24 şubat S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl çıkış 8 Aralık sizin beklediğiniz oyunlar neler ? ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Benim beklediğim oyunlar: ELDEN RING çıkış tarihi 24 şubat S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl çıkış 8 Aralık sizin beklediğiniz oyunlar neler ? ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Arlen Yüzbaşı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 PC Puan 44 Yaş 26 Konum İzmir 14 Şubat 2022 #2 the elder scrolls 6 belki ps7 için falan çıkar bi umut bekliyorum ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
the elder scrolls 6 belki ps7 için falan çıkar bi umut bekliyorum ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 26 14 Şubat 2022 #3 -Elden Ring bekliyordum da sistem gereksinimleri pek bana hitap etmiyor. -Uncharted PC için çıkışını yapacak merakla bekliyorum. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
-Elden Ring bekliyordum da sistem gereksinimleri pek bana hitap etmiyor. -Uncharted PC için çıkışını yapacak merakla bekliyorum. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 26 14 Şubat 2022 #4 Arlen' Alıntı: the elder scrolls 6 belki ps7 için falan çıkar bi umut bekliyorum Genişletmek için tıkla ... The elder scrolls 6 galiba erken geliştirme aşamasındaymış.Ama en geç 3 yıla çıkar bence. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Arlen' Alıntı: the elder scrolls 6 belki ps7 için falan çıkar bi umut bekliyorum Genişletmek için tıkla ... The elder scrolls 6 galiba erken geliştirme aşamasındaymış.Ama en geç 3 yıla çıkar bence. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Karen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 428 PC Puan 63 Yaş 28 14 Şubat 2022 #5 2022'de bol bol oyun geliyor, izleriz güzelce. Almak lüx oldu. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
2022'de bol bol oyun geliyor, izleriz güzelce. Almak lüx oldu. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
G3N Onbaşı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 94 PC Puan 25 Yaş 29 14 Şubat 2022 #6 Bully 2, GTA 6, HALF LIFE 3. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Bully 2, GTA 6, HALF LIFE 3. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 26 14 Şubat 2022 #7 Karen' Alıntı: 2022'de bol bol oyun geliyor, izleriz güzelce. Almak lüx oldu. Genişletmek için tıkla ... Sadece almak değil oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak pc almakta lüks artık oyun konusunda da gamepass gibi sistemler artması gerek. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Karen' Alıntı: 2022'de bol bol oyun geliyor, izleriz güzelce. Almak lüx oldu. Genişletmek için tıkla ... Sadece almak değil oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak pc almakta lüks artık oyun konusunda da gamepass gibi sistemler artması gerek. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
Karen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 428 PC Puan 63 Yaş 28 14 Şubat 2022 #8 TR_AeternaVictrix' Alıntı: Sadece almak değil oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak pc almakta lüks artık oyun konusunda da gamepass gibi sistemler artması gerek. Genişletmek için tıkla ... Eskiden internet bile yoktu yeğenim bu kadar nankör olma (!) Şu geçmişle kıyaslama yapanların ağzına fırıncı küreğiyle vurmak istiyorum. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------
TR_AeternaVictrix' Alıntı: Sadece almak değil oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak pc almakta lüks artık oyun konusunda da gamepass gibi sistemler artması gerek. Genişletmek için tıkla ... Eskiden internet bile yoktu yeğenim bu kadar nankör olma (!) Şu geçmişle kıyaslama yapanların ağzına fırıncı küreğiyle vurmak istiyorum. ---------------REKLAM--------------- ------------------------------------