Gtx 1050 ti 4gb asus strix ile mining yapamıyorum .YARDIM


Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
10
PC Puan
5
Yaş
22
binance hesabi açtım havuz da buldum herşey hazir etherium ibanını falan girdim ama 0 kazım hızı oluyor galiba hata var veya binance hesabında kimlik doğrulamayı yapmadım şahsen kişisel bilgilerimi vermek istemiyorum eğer kimlik doğrulama şartsa yapmıyacağım .Yapacak olacağınız geri dönüş için şimdiden teşekkür ederim.
 
Kimlik doğrulamaları tüm işlemler için geçerlidir. Tüm bilgilerin zaten Türkiye Bankalar Birliğine gönderiliyor diye biliyorum.
 
Ben bu videodaki işlemleri yaptım kazım başladı. İlk kez denedim.

bende bu videoya bakarak yaptmıştım binace ye ikamet vs bilgileri girdiniz mi ?(görseldeki olayla karşılaşıyorum 0 kazma hızı )*eth 4g dosyasıylada denedim
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    26.7 KB · Görüntüleme: 140
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    22.8 KB · Görüntüleme: 132
4bg etherium madencilik dosyaları tükenmiş yani işleyebileceğimiz veri kalmamış artık 4gb ile etherium madencilik yapılmıyor.umarım 4 gb ekrankartı fiyatları düşer.
 
Baska coinler var onlari kazarlar yine düşmez ekran kartları. GTX 1660 Super alacaktım 100 lira düşsün alacam diyordum, nereden nereye geldik 😔
 
Oyun sektörü zarar görüyor en çok. Ekran kartı olmayınca diğer donanımlarda satılmıyor, bir an önce bitsin su cile.
Nvidia ile amd nin işine geliyor zaten adam gpu satiyor en çok zarar gören msi asus sapphire gibi markalar ekran karti stoğu kalmadığından sistemdeki ekran kartlarini sokmek zorunda kalıyorlar ve otomatikmen ellerindeki sistemleri satamiyorlar ve bu kartlar miningde yiprandigi icin hemen bozuluyor bu garanti surecindede zarar ediyorlar.Önlem almayı gerçekten isteyen bu markaların birşeyler yapması lazım nvidianın ve amdnin bi önlem almaya çalıstığını veya çalışacağını sanmıyorum.(Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir)
 
Hepsinin birden değerlenmesi biraz saçma gibi.
Biri yükselirken biri düşüyor, önemli olan hangisinin ilgi çektiği. Adam uzaya fırlattığı aracın üstüne Dogecoin resmi koyuyor ertesi gün herkes Dogecoin almaya başlıyor ve fiyatı fırlıyor. Fiyatları insanların ilgisi belirliyor.
 
Biri yükselirken biri düşüyor, önemli olan hangisinin ilgi çektiği. Adam uzaya fırlattığı aracın üstüne Dogecoin resmi koyuyor ertesi gün herkes Dogecoin almaya başlıyor ve fiyatı fırlıyor. Fiyatları insanların ilgisi belirliyor.
Kısa vaade de elbet birileri yükselir, daha sonra ilk yükselenler düşerken geri kalan yükselir ama uzun vaade de hepsi yükselemez. Borsanın genel amacı %85'i fakirleşirken, geri kalan kısmen daha akıllıca hareket eden %15'lik kısmın zenginleşmesi.
 

Geri
Üst