Youtube Videoları

PC Puan
0
(Biraz konu dışına kaçabilir kusura bakmayın)
Telefonumda youtube'dan video izlerken videolar rasgele zamanlarda (bazen 2 saniyede bir bazen 2 dakikada bir) kendi kendine duraklıyor. Sorunumun internetle alakalı olduğunu düsünmüyorum çünkü hem Youtube'un kendisinde hem de diğer uygulamalarda bağlantı sorunu yaşamıyorum. Benim sorunumda sanki biri ekrana dokunmuş gibi video duraklıyor.
Şimdiden teşekkürler.

Reklam engelleyici kullanıyorsan ondan olabilir, ayrıca uygulamayı silip yeniden yükledin mi? Veya güncelleme gelmiş olabilir.

Telefon saolsun Youtube'u sabitlediği için tam olarak kaldıramıyor, sadece fabrika sürümüne geri yollayabiliyorum. Bunu zaten denedim ve başarısız oldu. Kontrol ettiğim üzere bir güncelleme de yok. Ayrıca reklam engellemek için ayrı bir uygulama vb. kullanmıyorum, sadece Chrome'da reklamlar seçeneği kapalı. Bu seçeneğe yanlış hatırlamıyosam hiç dokunmadım ama.

İzlerken donmuyor demi sanki sen ekrana dokunup duraklatmışsın gibi video duruyor?

Donanımsal değil yazılımsal bir sorun gözüküyor. Bende eski telefonumda Instagram'da çözümünü bulamadığım bir sorun yaşamıştım en sonunda telefonu sıfırlamıştım çözülmüştü sende deneyebilirsin :)

Ayrıca bu genel bir sıkıntı da olabilir. Yeni mi başladı bu problem? Son üç gündür reklamlarla ilgili çalışma yapıyorlar.

Bugün bilgisayardan video izlerken de boş reklam çıkıyordu. Bir kaç gün bekle bakalım düzelecek mi :)

Geri