Merhaba arkadaşlar, YouTube içerik üretici ve yayıncılar için en iyi fiyat performans webcam'i belirledim. En önemli kriterim otomatik odak ve net çekebilmesiydi.
Logitech C920 HD PRO şuan 850 liradan satılmakta fakat bu ürün onun yarı fiyatına satılıyor. Her iki cihazda aynı yazılımlar ile kullanılabiliyor, ikisi arasında mutlaka bir şey var fakat ben bulamadım. Beni tatmin eden inceleme videoları oldu
Ürün Adı: Logitech C920e HD PRO
Ürün Linki:
Teknik Özellikleri
Carl Zeiss Mercek
1080p 30 FPS Çekim
78° Görüş Alanı
H.264 Görüntü Sıkıştırma
Otomatik Odaklama
Otomatik Işık Ayarı
Dahili Stereo Mikrofon
1,5 Metre Kablo
İnceleme Videoları
Uygun Fiyatlı Webcam Arıyorsanız Alttaki Konulara Bakabilirsiniz ?
Telefonu Webcam Olarak Kullanmak İstiyorsanız Alttaki Konuyu İnceleyin ?
Logitech C920 HD PRO şuan 850 liradan satılmakta fakat bu ürün onun yarı fiyatına satılıyor. Her iki cihazda aynı yazılımlar ile kullanılabiliyor, ikisi arasında mutlaka bir şey var fakat ben bulamadım. Beni tatmin eden inceleme videoları oldu
Ürün Adı: Logitech C920e HD PRO
Ürün Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Teknik Özellikleri
Carl Zeiss Mercek
1080p 30 FPS Çekim
78° Görüş Alanı
H.264 Görüntü Sıkıştırma
Otomatik Odaklama
Otomatik Işık Ayarı
Dahili Stereo Mikrofon
1,5 Metre Kablo
İnceleme Videoları
Uygun Fiyatlı Webcam Arıyorsanız Alttaki Konulara Bakabilirsiniz ?
Uygun Fiyatlı Webcam Önerisi (Eylül 2020)
Malum salgın yüzünden evlere hapsolduğumuz şu günlerde bir ihtiyaç haline gelen webcam'ların fiyatları fırsatçılar yüzünden aldı başını gidiyor. Sizlere bugün en uygun fiyata alabileceğiniz ve görüntü kalitesiyle de sizleri üzmeyecek webcam tanıtacağım. Öncelikle şunu sizlere aktarayım bu...
pchastalari.com
Uygun Fiyatlı En İyi Webcam Tavsiyesi Nisan 2020
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi korona salgını yüzünden herkes evine kapanmak durumunda kaldı. Bu olaylardan dolayı insanlar iletişim kurmak için webcam arayışına girdi. Size bugün orta sınıf bir webcam tavsiyesi vereceğim, ürünün modeli Logitech C270. Bu ürün çok kaliteli bir görüntü...
pchastalari.com
Telefonu Webcam Olarak Kullanmak İstiyorsanız Alttaki Konuyu İnceleyin ?
Telefonu Webcam Olarak Kullanmak (iVCam)
Merhaba arkadaşlar bugün size adamlar yapmış dediğim uygulama iVCam'ı tanıyacağım. Bu uygulama ile telefonunuzu webcam olarak kullanabileceksiniz. Uygulama ücretsiz fakat sol üst köşede filigran yer alıyor ve 480p kalite üstü için süre kısıtlaması var. Uygulamayı Apple veya Android...
pchastalari.com