Yayın açtığımda çok geç açılıyor

PC Puan
10
Yayın açtığım kick, twitch hep yayın çok geriden geliyor internetim gayet iyi ve sistemimde güzel neden olabilir?

Sistemim;
RTX 4060.
Intel i3-13100F
16 RAM.
1 TB SSD.
Prime H610M-R

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-05 230008.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-05 230008.png
    59.6 KB · Görüntüleme: 38
Ayarlarda yayın gecikmesi aktif olabilir, kontrol ettin mi?

OBS kullanıyorsun heralde bit hızı & kaliteyi düşürüp kontrol edebilirsin.

Oyun yayını yapıyorsan işlemcini yükseltmelisin.

Yayın gecikmesini düşürsem bile yine birşey değişmiyor sorun obs de olabilir diye düşündüm bu yüzden Stream labs de denedim yine aynısı oldu fazla yüklenmemek için 1080p yayın yapıyorum işlemciyi de şuanlık yükseltmek için para yok

Birde yayın gecikmesi ayarı kapalıydı

Nvidia sürücüsü içinde canlı yayın aracı var onu denedin mi?

Denemek lazım onuda.

Ayrıca örneğin Twitch'de yayın yapıyorsan Twitch ayarlarını da kontrol et orada da seçeneklerde gecikmeyle ilgili bir ayar vardı diye hatırlıyorum.

Düşük gecikme ayarı açıyorum twitch de kick de benim arkadaş açıyor yayın orda da sorun oluyordu ve o Twitch de yayın açınca bende ki gibi olmuyordu

5-10 dakika gecikme normal değil bir yerde yanlış yapıyorsun hep mi boyleydi yoksa sonradan mı oldu

İlk başladığım zamanlarda 10 saniye vardı bu da normal bi gecikmeydi ama 2 hafta önce 10 dk'lık gecikme yaşanmaya başladı

Denemek lazım onuda.

Ayrıca örneğin Twitch'de yayın yapıyorsan Twitch ayarlarını da kontrol et orada da seçeneklerde gecikmeyle ilgili bir ayar vardı diye hatırlıyorum.
nvidianın yeni uygulamasında yayın açamıyoruz o desteği kapamışlar galiba siz biliyorsanız bana söyleme şansınız var mı

Yeni Nvidia sürücüsünü indir. Ben biraz araştırdım fakat sorununu çözecek birşey bulamadım. Ne zamandır bu sorun var sende?

Daha önce yoktu diyorsun sorun, aynı işlemci yok muydu o zaman da?

Aklıma bir şey gelmiyor, araştırıyorum bir öneride bulamıyorum. Ben aynı sorunu yaşasam ilk işim bilgisayarı sıfırlamak, temiz kurulum yapmak olurdu.

Geri