- PC Puan
- 10
En az bi 5 dk yaşanıyor ama genelde 10 dkya yakınNe kadar gecikme yaşıyorsun?
nvidianın yeni uygulamasında yayın açamıyoruz o desteği kapamışlar galiba siz biliyorsanız bana söyleme şansınız var mıDenemek lazım onuda.
Ayrıca örneğin Twitch'de yayın yapıyorsan Twitch ayarlarını da kontrol et orada da seçeneklerde gecikmeyle ilgili bir ayar vardı diye hatırlıyorum.
Uygulama güncel ekran kartı da güncel ancak yine de bulamadım dediğim gibi herhalde 2 hafta önce başladıEn son güncel sürücüyü indirdiğine emin ol. Ben biraz araştırdım fakat sorununu çözecek birşey bulamadım. Ne zamandır bu sorun var sende?
2. defa yükledim ve yine yok dediğim gibi galiba artık nvidia o hizmeti sunmuyorBunu indir
2.![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
işlemciden kaynaklı bir gecikme olasılığı var mı kullandığım uygulama işlemcinin direk yarısını kullanıyordaYeni Nvidia sürücüsünü indir. Ben biraz araştırdım fakat sorununu çözecek birşey bulamadım. Ne zamandır bu sorun var sende?
Vardı sadece belki bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm ama zaten max %1 kullanıyor obs tüm güç gpudan çıkıyor aklıma da başka bir sorun kaynağı gelmediği için söyliyim dedimDaha önce yoktu diyorsun sorun, aynı işlemci yok muydu o zaman da?