Windows ürün anahtarı ile yetkisiz erişim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 813

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Selamlar, hemen konuya giriyorum.

Bir arkadaşım yabacı bir forumdan birisyle facebook üzerinden irtibata geçmiş. Adam windows keyleri satıyor 2 dolara.

Adam keyi atmış ve ödemeyi istemiş. Arkadaşım da keyi denemiş baktı çalışıyor adama engeli basmış :D

Ben böyle bi durumda adamın bu kadar deneyimsiz olmayacağını işin altında bir şeyler olabileceğini düşündüm. Sizce bi sorun var mıdır? Varsa ne yapılması gerekir merak ettiğim bir konu açıkcası.

Key girdi diye bir şey olmaz.

Ama adam bu olayı kafaya taktiysa ugrasabilir 🙂

Onun için para da değildir bir key ama insanın zoruna gider doğrusu.

internetten biraz araştırdım key ile verilere erişemiyor sadece şöyle bir durum var. Şirketlerin kullandığı toplu lisanslarda hangi cihaza bağlanıldığı gözüküyor ancak yöneticinin görebileceği bilgiler bilgisayarın adı ve bulunduğunuz ülke bilgisinden başka bi şey değil.

internetten biraz araştırdım key ile verilere erişemiyor sadece şöyle bir durum var. Şirketlerin kullandığı toplu lisanslarda hangi cihaza bağlanıldığı gözüküyor ancak yöneticinin görebileceği bilgiler bilgisayarın adı ve bulunduğunuz ülke bilgisinden başka bi şey değil.
Aslında lisans girince her şey ortaya dökülüyor da o kişi bunlara erişebiliyor mu soru bu?

Geri