Olabilir hocam kullanıyorum tuşu çünkü nasıl düzeltebilirim meselaFN tuşuyla WiFi iptal tuşuna basmış olabilirsin.
Evet var silebilirmiyim yoksa formatı gerekWindows 10 yeni güncellemesini (2004)Güncellemesini edindiyseniz eğer bu sorunu daha sıklıkla karşı karşıya kalırsınız.
Teşekkür ederim yardımınız içinAlttaki resimdeki gibi olabilir, veya ayrı bir tuşu da olabilir bilgisayarın sağına soluna bak.
Ayarlar>Güncelleştirmeler>Kurtarma>Gelişmiş başlangıç+Şimdi yeniden başlat. Yeniden başladıktan sonra (Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>Önceki sürüme geri dön)Evet var silebilirmiyim yoksa formatı gerek
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.Ayarlar>Güncelleştirmeler>Kurtarma>Gelişmiş başlangıç+Şimdi yeniden başlat. Yeniden başladıktan sonra (Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>Önceki sürüme geri dön)
Daha sonra driver güncellemelerine dikkat et.
+++Önceki sürüme geçmeden Windows Updateden güncelleme gelmiş mi bir bak belki sorunu düzeltmek için güncelleme göndermiş olabilirler.
Windows 10 un genel sorunu çok çektikResimde yuvarlak içine aldığım yerde internet görünmüyor yuvarlak bir işaret var
Bütün driverler kurulu
Wifi adaptör kullanmak zorunda kalıyorum yardımcı olabilirmisinizEkli dosyayı görüntüle 391
Aynen çözemedim en sonunda wifi adaptör aldımWindows 10 un genel sorunu çok çektik![]()