Warp WRP24-165-B Monitör Alınır Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagriji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 143

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
125,886
Şuanda en ucuz 165 Hz monitörlerden biri olan Warp WRP24-165-B alınır mı bu yazımda buna değineceğim.

Türkiye’nin ilk yerli bilgisayar markası Aidata’nın alt markası olan Warp'ı bende 2024 yazında öğrendim. Büyük bir teknoloji mağazasının vitrininde gördüm ilk. Oyuncu bilgisayarları v.s. vardı ama bir anda yok oldular, yüksek fiyatları vardı diye hatırlıyorum o yüzden tutmadı galiba.

Warp-WRP24-165-B-monitor-alinir-mi-en-ucuz-165-hz-monitor-tavsiyesi-2025-uygun-fiyatli-oyuncu-...jpg

Warp WRP24-165-B monitörü hakkında kullanıcı yorumu yok denecek kadar az ama Warp markasının başka model monitörlerini kullananların memnun olduğunu görünce tanıtmaya karar verdim, çünkü fiyatına göre özellikleri çok iyi. Eğer güvenilir ve iade konusunda sıkıntı yaşatmayacak bir yerden alırsanız denemekte fayda var çünkü bu ürünün şuan fiyatı 3.500 TL.

Teknik özelliklerine bakacak olursak 23.8 İnç VA panel FHD düz ekran, 165 Hz yenileme hızı, 1 ms tepki süresi, 250 cd/m² parlaklık, HDMI ve DisplayPort girişi, AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC desteği ile fiyatının karşılığını teknik özellikler konusunda fazlasıyla veriyor. Bu ürünü canlı olarak görmedim ama tasarımı, özellikle arka tasarımı çok güzel duruyor. Arkada RGB aydınlatma sevenleri için güzel ayrıntı.

Sonuç olarak fiyatından dolayı şans verilebilir bir ürün. Yukarıda dediğim gibi güvenilir yerden alırsanız kafanız rahat olur. Son günlerde artan döviz kurlarından dolayı bu fiyatlarıda zor göreceğiz gibi gözüküyor.

Warp WRP24-165-B Satın Almak İçin Tıklayın

Geri