Valorant paket kaybı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drago49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 286

drago49

Acemi Er
PC Puan
2
Merhaba arkadaşlar Valorant'ta pingim 5 ama ağ sorunu yazıyor sağ üst köşede. Hata çıktığında paket kaybıma baktığımda %8 %10na kadar çıkıp 0'a düşüyor. Bu yüzden mermilerim gitmiyor çok etkiliyor oyunumu. Ping programında oyunun 2 IP adreslerini de test ettim testleri koyuyorum. Modem değiştirdim olmadı. Format attım olmadı. Kabloları değiştirdim olmadı. İnterneti değiştirdim olmadı. CMD ile yazılanları denedim olmadı ne yapmam lazım?

Ekli dosyalar

• test 1.PNG
    test 1.PNG
    59.4 KB · Görüntüleme: 17
  • test 2.PNG
    test 2.PNG
    59.5 KB · Görüntüleme: 15
Modem modeli?
Anakart modeli? (Notebooksa marka model)
İnternete kablosuz mu bağlanıyorsun?

Bu sorun yeni mi başladı?

Ayrıca kablosuz bağlanmayı denedin mi sonuç nedir?

Anakartının ve Modeminin ağ önceliğini değiştirmene yarayan uygulamaları var onları kurcalamanı öneririm.

Tabi ilk öncesinde internetinin sağlam olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor.

Diğer oyunlarda sorun yaşatmıyorsa Valorant sunucularında sıkıntı olabilir.

İnternet servis sağlayıcından statik IP temin edebilirsin. Düzelmez ise iptal ettirirsin.

Anakartının güncel ağ sürücülerini websitesinden indir yükle.

DNS ayarlarını değiştirmeyi dene.

Anakartının ve Modeminin ağ önceliğini değiştirmene yarayan uygulamaları var onları kurcalamanı öneririm.

Tabi ilk öncesinde internetinin sağlam olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor.

Diğer oyunlarda sorun yaşatmıyorsa Valorant sunucularında sıkıntı olabilir.

İnternet servis sağlayıcından statik IP temin edebilirsin. Düzelmez ise iptal ettirirsin.

Anakartının güncel ağ sürücülerini websitesinden indir yükle.

DNS ayarlarını değiştirmeyi dene.

hocam evdeki tüm cihazları wifisini kapattım. sadece bilgisayarımda internete bağlıydım.oyunda hiç paket kaybı almadım. onlar bağlanınca alıyorum sorun buymuş çözüm varmıdır

İkinci bir modem veya router varsa diğer cihazlara interneti oradan sağlayabilirsin. Bu elindeki cihazda tek bilgisayarın için yayın yapmış olur sorunun çözülür.

Yada sağlam donanımlı bir VDSL model alacaksın.

Bende zamanında uğraşmıştım bu şekilde Keenetic Extra DSL ve yanına Router alıp sorunu çözmüştüm. Ana modeme sadece bilgisayarım bağlı, diğer bütün cihazlar Router'a bağlı.

Benim modemde gereksiz özellikleri kapatma özelliği var, senin modemde de var mı bi kontrol et.

Ek olarak Wi-Fi ayarlarında denemeler yapabilirsin. Kanal ve Frekansı otomatikten çıkartıp dene.

Güncel bir cihaza benziyor evde kaç cihaz bağlı da bu modem yetişemiyor?

Geri