Val 7 hatası

SercanX

Er
PC Puan
6
Valorantta val 7 hatası alıyorum e postama baktım fakat herhangi bir hesabın askıya alınma durumu yok . hattanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi

Valorantta val 7 hatası alıyorum e postama baktım fakat herhangi bir hesabın askıya alınma durumu yok . hattanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  1. Birincisi, Valorant oyun istemcisini yeniden başlatmak . ...
  2. Bu işe yaramazsa ve Hata Kodu 7 ile tekrar karşılaşırsanız, bilgisayarınızı tamamen yeniden başlatmayı deneyin.
  3. Hata devam ederse, yapabileceğiniz en iyi şey bir destek mesajı atmaktır
Çözümü böyle yazmışlar internette.Sunucularda sorun olabilir.

1. Birincisi, Valorant oyun istemcisini yeniden başlatmak . ...
  2. Bu işe yaramazsa ve Hata Kodu 7 ile tekrar karşılaşırsanız, bilgisayarınızı tamamen yeniden başlatmayı deneyin.
  3. Hata devam ederse, yapabileceğiniz en iyi şey bir destek mesajı atmaktır
Çözümü böyle yazmışlar internette.Sunucularda sorun olabilir.
ticket atacağım ama bakmaları çok uzun sürüyor diye biliyorum ayrıca oyunu silip geri yükledim gene devam etti .

Val-7 hatasının, hesabın askıya alınması ile ilgili olduğu söyleniyor. Yukarıdaki videoda bahsedildiği gibi bir yerlerde hesapların açık kalmış olabilir. Riot Vanguard adlı uygulamanın da doğru çalıştığından emin ol. İşin içinden çıkamazsan bi bilet atıp durumu bildirebilirsin. Diğer hesaplarından çıkış yapmak için şifreni değiştirebilirsin basit bir şekilde.

Val-7 hatasının, hesabın askıya alınması ile ilgili olduğu söyleniyor. Yukarıdaki videoda bahsedildiği gibi bir yerlerde hesapların açık kalmış olabilir. Riot Vanguard adlı uygulamanın da doğru çalıştığından emin ol. İşin içinden çıkamazsan bi bilet atıp durumu bildirebilirsin. Diğer hesaplarından çıkış yapmak için şifreni değiştirebilirsin basit bir şekilde.
ilk önce şifre değiştim ama zaten kimseye vermedim e postama baktım herhangi bir ban durumu yok mecburen bilet atmalıyım galiba

Geri