Merhaba arkadaşlar, iki gündür dünya pazarı dahil yaptığım araştırmalar ile uygun fiyatlı en iyi oyuncu faresini buldum. Bu yazıyı yazdığım tarihte bulduğum en düşük fiyatı 199 TL.
Logitech G203 LIGHTSYNC
200 – 8,000 DPI
Oyuncu Sınıfı Sensör
1000 Hz (1 ms) USB Tepki Hızı
Kablo Hariç 85 Gram Ağırlık
2.1 Metre Kablo Uzunluğu
Tak Çalıştır + Yazılım Desteği
Adreslenebilir RGB Aydınlatma
Programlanabilir Toplan 6 Düğme
116,6 mm Uzunluk
62,15 mm Genişlik
38,2 mm Yükseklik
Neden Uygun Fiyatlı Dedim
Genel özelliklerini ve aydınlatmasını değerlendirecek olursak fiyatı oldukça cazip duruyor. Öncelikle Logitech markası oldukça kaliteli ürünler sunan bir firma, dolayısıyla kalitesine oranlar bu farenin fiyatı oldukça kabul edilebilir duruyor. Tabi ki daha ucuza mouse alabilirsiniz, soru şu o ürün uzun kullanımda sorun yaşatacak mı?
Aydınlatma
Günümüzde oyuncu ekipmanı denince artık aklımıza RGB aydınlatma geliyor. Bu üründe gerçekten çok şık adreslenebilir aydınlatma bulunuyor. Oyunlara, filmlere, müziğe göre aydınlatmayı ayarlayabilmek mümkün.
Tasarım
Bu mouse'de en sevdiğim şey iddiasız klasik tasarım. Bazı fareler her ele uymayan tasarımla geliyor o yüzden o ürünleri herkese önermek mümkün olmuyor. Ama bu fare herkes için.
200 – 8,000 DPI
Oyuncu Sınıfı Sensör
1000 Hz (1 ms) USB Tepki Hızı
Kablo Hariç 85 Gram Ağırlık
2.1 Metre Kablo Uzunluğu
Tak Çalıştır + Yazılım Desteği
Adreslenebilir RGB Aydınlatma
Programlanabilir Toplan 6 Düğme
116,6 mm Uzunluk
62,15 mm Genişlik
38,2 mm Yükseklik
Neden Uygun Fiyatlı Dedim
Genel özelliklerini ve aydınlatmasını değerlendirecek olursak fiyatı oldukça cazip duruyor. Öncelikle Logitech markası oldukça kaliteli ürünler sunan bir firma, dolayısıyla kalitesine oranlar bu farenin fiyatı oldukça kabul edilebilir duruyor. Tabi ki daha ucuza mouse alabilirsiniz, soru şu o ürün uzun kullanımda sorun yaşatacak mı?
Aydınlatma
Günümüzde oyuncu ekipmanı denince artık aklımıza RGB aydınlatma geliyor. Bu üründe gerçekten çok şık adreslenebilir aydınlatma bulunuyor. Oyunlara, filmlere, müziğe göre aydınlatmayı ayarlayabilmek mümkün.
Tasarım
Bu mouse'de en sevdiğim şey iddiasız klasik tasarım. Bazı fareler her ele uymayan tasarımla geliyor o yüzden o ürünleri herkese önermek mümkün olmuyor. Ama bu fare herkes için.