Uygun Fiyatlı En İyi Webcam Tavsiyesi Nisan 2020

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
14,895
logitech-c270-hd-webcam-inceleme-tavsiye.jpg

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi korona salgını yüzünden herkes evine kapanmak durumunda kaldı. Bu olaylardan dolayı insanlar iletişim kurmak için webcam arayışına girdi. Size bugün orta sınıf bir webcam tavsiyesi vereceğim, ürünün modeli Logitech C270. Bu ürün çok kaliteli bir görüntü sunmayacak, yalnız karşınızdaki sizi kötü görmeyecek. Şuan 300 ila 350 lira arasında bulunabiliyor.

30 FPS 720p yani HD kalitede çekim yapıyor

Dahili mikrofonu iyi ve gürültü önleyici var. Bu sayede örneğin bilgisayarınızın fanı çok ses çıkarıyorsa bu sesleri filtreleyebiliyor.

En güzel özelliklerinden birisi otomatik ışık ayarı yapabilmesi bu ürünün. Yalnız otomatik odak yok, örneğin bir kitaptaki yazıları karşınızdaki kişiye göstermek istiyorsanız odak problemi yaşayabilirsiniz.

Görüş açısı 60°, kablo uzunluğu ise 1.5 metre

Logitech C920 vs Logitech C270

bunu geçenlerde bende araştırmıştım C310 ile aralarında çok büyük bir fiyat farkı bulunmuyor. Peki C310 ile C270 arasındaki fark bu 30 40 lira farka değer mi?

Üstteki videoda gördüğün gibi fazla parayı hak edecek farkı yok. Daha iyi bir şey istersen Logitech C525 almalısın, çünkü otomatik odak özelliğine sahip. Yalnız ülkemizde stok bulamadım bir ay önce vardı.

Ek olarak dünyada stokları tükenmiş corona muhabbetinden heralde :(

Teşekkür ederim 2 hafta önce almam gerekiyodu telefondan falan hallettik bir şekilde. Bir daha aciliyeti olursa aklımda bulunduruyorum C270 i teşekkürler tekrardan yararlı post.

Yeni bir ürün gördüğüm için konuyu devam ettiriyorum. Yorumlara baktığımda c270 den daha iyi olduğunu savunanlar gördüm A4 tech ürünü profesyonel olmasada işimizi görücek olan c270 den iyi gibi duruyor fiyat olarakda aynı gibi. Yorum alabilir miyim? @cgrers

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

O ürünün üretimi artık yapılmıyor diye biliyorum @Arlen

Ek olarak dünya piyasasında kalmamış bir ürün

Hala satan yerler var stokta bulabilirsem almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta web cam lazım olucak gibi tekrardan. Alırsam hata yapar mıyım?

Geri