Merhaba arkadaşlar, uygun fiyatlı havalandırma konusundan başarılı kasaları sizler için listeledim. Elbette bu listeye eklenebilecek bir sürü kasa var yalnız ben inceleme fırsatı bulduğum ürünleri ekledim. Fiyatlara kargo ücretleri dahildir.
Dark X-FORCE
Bu kasa uygun fiyatına karşılık bir çok özellik sunuyor. Öncelikle kasada önde 2 ışıksız fan ve arkada 1 adet adreslenebilir RGB egzoz fan geliyor. Kasanın ön panelinde boydan boya RGB şerit gerçekten çok güzel duruyor ve arkadaki fan ile eşzamanlı görsellik sunuyor. Sevdiğim bir diğer özelliği güç kaynağı bölümünün tünelli yapıda olması, bu sayede kabloları rahatlıkla gizleyebiliyorsunuz. Kontrolcüsüne ekstra RGB fan bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca fanların hızını PWM bağlantısı sayesinden kontrol edebilirsiniz.
Fiyat: 320 TL
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
AeroCool Aero One Frost
AeroCool Aero One Frost
Öncelikle bu kasayı 3 ay kullandım. Görüntüsü ve malzeme kalitesini çok başarılı buldum. 4 adet sabit renkle yanan fanları çok sağlam hava üflemekte, bu sayede içerisine çok kaslı donanımlar ekleyebilirsiniz. Resimlerde göründüğünden çok daha güzel bir kasadır. Konunun altındaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Fiyat: 427 TL
Link:
Giriş yap veya üye ol.
GAMETECH GALAXY
Aydınlatma sizin için önemliyse bu kasa tam sizin için. Kutu içinden kumandası da çıkmakta. Kumandası ile aydınlatmayı ve fan hızını kontrol edebiliyorsunuz. Ek olarak yan tarafındaki aydınlatmada RGB sevenlerin hoşuna gidecektir.
Fiyat: 479 TL
Link:
Giriş yap veya üye ol.
AeroCool Aero One Frost Kasa İnceleme
AeroCool Aero One Frost Kasa İnceleme