TR_AeternaVictrix
Üsteğmen
- PC Puan
- 96
Normal fiyata OEM veya retail Windows 10 Key satan sizin aldığınız internet sitesi onerir misiniz?
Gördüm de Facebook grubunda birkaç kişi ye kod gelmedi diyordu almadım kod geldi mi size?Amazon TR'de 5 liraya aldım
Sorun oldu mu etkinleştirirken?Amazon TR'de 5 liraya aldım
Sağlam lisans diye bir yerden 50 liraya aldım 6 aydır kullanıyorum. Amazon'dan aldığımın kod geldi 2 aydır da onu kullanıyorum.Sorun oldu mu etkinleştirirken?
Bugun aldim win11 pro da calisti. Baskasi icin tekrar siparis verdim ayni kodu atti tekrar. Durumu anlattim yenisini atmasini bekliyorum. Kod calisiyor ama.Sağlam lisans diye bir yerden 50 liraya aldım 6 aydır kullanıyorum. Amazon'dan aldığımın kod geldi 2 aydır da onu kullanıyorum.
Aynı kodu iki kere satma olayı falan oluyormuş, o yüzden güvenilir bir yerden almak önemli.
denemek lazım 5 tl bir kişiyi zarara sokmaz zaten artık 5 tl değersiz(atatürk hariç)Amazon TR'de 5 liraya aldım
Yenisini gonderdi anlatincakimden alırsanız alın aynı kodu atıyorlar zaten kodlar 1 kişiye özel olmuyor birçok cihaz birden kullanabiliyor, ayrıca orijinal değiller zaten
gönderir yenisi hiç sorun yok ki kendisi için de. Generator kullanıyorlar zaten her bir key bir çok cihazda aynı anda çalışıyor. Örnek vermek gerekirse ellerinde yaklaşık 500 adet key oluyor her bir key yaklaşık 100 cihaza kadar kullanılabiliyor. Bittikçe yeni key üretiyorlar. Microsoft dışarıda satılan bu kodların kendine ait olmadığını açıklamış, ha tabii kullanmanızda bir sakınca yok yıllardır milyonlarca kullanıcı bu şekilde windowslarını aktifleştiriyor. Ama tabii çok minik ihtimallerde olsa yarın öbür gün Microsoft el atmayı isteyebilir bu konuya. Yine de sorun olacağını sanmıyorum en fazla tekrar aktifleştirin derlerYenisini gonderdi anlatinca