Türknet nasıldır?

PC Puan
19
alt yapı sorgulama yaptım 75 Mbps kadar hız gelir diyor araştırdım modem kurulduktan 3 4 hafta sonra interneti bağlıyorlarmış doğru mudur?

Bu günlerde nereden hizmet alırsan al geç acarlarda o kadar uzun süreceğini sanmıyorum. Şuan TürkNet ortalama 10 gün içinde hizmeti başlatıyor.

Başka firmadan geçersen de 5 gün içinde aktif oluyor ortalama.

alt yapı sorgulama yaptım 75 Mbps kadar hız gelir diyor araştırdım modem kurulduktan 3 4 hafta sonra interneti bağlıyorlarmış doğru mudur?
Hemen geldim. Tanıdığım herkese TÜRKNET' İ öneriyorum, genel olarak taahütsüz olması ve hız konusunda aşırı iyiler artı yönleri olduğu gibi eksi yönleride var örneğin, internetin bağlanması konuma göre uzun sürebilir. müşteri temsilcileri ile sıkıntı yaşayabilirsin ama biraz bağırıp biraz üstesinde durursan daha hızlı oluyor diye gözlemledim.

Şu şekilde demek gerekirse 35mb vdsl2 hızı alıyordum, bu hızın bile artık bana yetmediğini farkedip 100mb yaptırdım yoğunluktan dolayı değişkenlik gösterebiliyor. Bu aralar 82-85 bandında dolaşıyor. Forumda bununla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Genel olarak herkes TTNET'den çok fazla çekmiş oluyor.
1590564697027.png

Geri