12 dow 25 ping 4 upload oldu yeni modem alınca artacak bunda superonline hızı kısıtlamış.
bunlar şikayet oluşturmadan adam akıllı cevap vermiyor sanırım şikayet varda bir şikayet oluştur ordan cevap gelir kesin 1 güne.cidden saçmalık modemin hızı neden kısıtlanır.
türknet ile konuştum 24 saate düzelir dendi ama düzelmedi.
Bunu nereden bulabilirim?hat değerlerinin resmi
Bunu nereden öğrenebilirimPaket adsl mi vdsl mi? Tt den turknete gecerken bende de aynisi olmustu. Vdsl acmalari gerekirken adsl bağlamislar.
Modemi kapatıp ac, daha sonra hat değerlerinin resmini IP adresini gizleyerek atsana.
Gönderme Hızı | İndirme Hızı | |
---|---|---|
Mevcut Veri Oranı (Kbps) | 880 | 8659 |
Maximum Veri Oranı (Kbps) | 880 | 8690 |
INP (Sembol) | 0 | 0 |
Çapraz | ON | ON |
Hat Zayıflaması (dB) | 60.6 | 23.1 |
Hatalar (Pkts) | 0 | 0 |
Gecikme (ms) | 0 | 0 |
Alım Gücü (dBm) | 5.1 | 13.8 |
U0 | U1 | U2 | D1 | D2 | D3 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Hat Zayıflaması (dB) | N/A | 60.6 | N/A | 23.1 | N/A | N/A |
Sinyal Zayıflaması (dB) | N/A | 59.8 | N/A | 22.5 | N/A | N/A |
SNR Margin (dB) | N/A | 8.5 | N/A | 8.2 | N/A | N/A |
Alım Gücü (dBm) | N/A | 5.1 | -128 | 13.8 | N/A | N/A |
VDSL 100mb formatına çevirmek neden gerekiyor?VDSL 100mb formatına çevirmek istiyorum
ADSL hız ile sadece 16mb yada 24mb hız alabilirsin 100MB desteklenmiş hızı almak için VDSL formatı lazım.VDSL 100mb formatına çevirmek neden gerekiyor?
Tam olarak yapman gereken bu.Dostum öncelikle Türknet' e arıza kaydı oluşturup paketimin içeriğini VDSL 100mb formatına çevirmek istiyorum diye bildirmen lazım.
Türknet arıza kaydı sonrası arayarak altyapının max 10mbit internet verebildiğini söyledi. Sitede 35 gözüküyor, bu durumda ne yapmalıyım peki?Tam olarak yapman gereken bu.
Bağlantında bir sıkıntı yok, VDSL2 ile bağlısın. Tarifeni ADSL'den VDSL'e geçirecekler.
Yeni bir talep oluştur, ben 35 Mbit olduğu için tercih ettim bu hızı istiyorum yaz.Türknet arıza kaydı sonrası arayarak altyapının max 10mbit internet verebildiğini söyledi. Sitede 35 gözüküyor, bu durumda ne yapmalıyım peki?
Diğer operatördeyken de 8mbit alıyordum.(TT)Yeni bir talep oluştur, ben 35 Mbit olduğu için tercih ettim bu hızı istiyorum yaz.
Diğer operatördeyken hızın kaçtı?
Adama modemini yaktırtıcanbenim internetim bağlandı şimdi hızım çok çok iyi Ekli dosyayı görüntüle 1095