TurkNet 1 Ay Bedava Davet Kodu

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
1,354,222

Turk.net müşterisi olmak ve ilk ay bedava internet kullanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Üstelik taahhüt yok ve başka operatörden geçiş yaparsanız 480 liraya kadar cayma bedeliniz de Turk.net ödüyor.

1 AY BEDAVA KODU = SAQ15UI80COI

Başvurmak için buraya tıklayın

Taahhütsayar için
buraya tıkla

Önemli Not: İlk gelen faturayı gününde öderseniz diğer ay ücretsiz olmaktadır. Kodunu kullandığınız kişi de yine aynı şekilde faturasını düzenli ödemesi gerekiyor, ben gününde ödediğim için içiniz rahat olsun (y)

Ben TurkNet’e TTNET’den geçtim. Geçmemdeki temel sebep kotaydı, kota dışında bir sorunum yoktu. Bu zamana kadar TTNET ile idare etmemdeki tek sebep ping süresinin iyi olmasıydı. Neyse ki ping süresinde geçişten sonra bir artış olmadı. Hızım 24Mbps’den 30Mbps’e çıktı ödediğim ücret 5 lira düştü ve en büyük sorun kota derdim bitti. TurkNet aktif altyapısında olmadığım için şuan alabileceğim en yüksek hız 35Mbps. Umarım yakın zamanda TurkNet burayada bir altyapı kurar ve hızım 100Mbps’e çıkar.

TurkNet altyapısı gelene kadar +10 lira ücretle hızını hattının en yüksek kapasitesine arttırabiliyorsunuz. Ben +10 lira daha verirsem 75Mbps hıza kadar ulaşabiliyorum. Bu zamana kadar geçmediğimin pişmanlığını yaşıyorum. Gerçekten fiyatlar konusunda TurkNet oldukça cazip mutlaka geçmenizi öneririm. Alta kendi hız test sonuçlarımı koyuyorum.

Güncel sonucum :cool:

turknet-guncel-hiz-testi-corona.png

Geri