Merhaba arkadaşlar bugün size adamlar yapmış dediğim uygulama iVCam'ı tanıyacağım. Bu uygulama ile telefonunuzu webcam olarak kullanabileceksiniz. Uygulama ücretsiz fakat sol üst köşede filigran yer alıyor ve 480p kalite üstü için süre kısıtlaması var. Uygulamayı Apple veya Android cihazlarınızın marketinden 64,99 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Bu arada 480p'de işinizi görecektir. Uygulama tamamen Türkçe 
Öncelikle kablosuz veya kablolu olarak bu uygulamayla telefonunuzu webcam'a dönüştüre biliyorsunuz. Kablosuz olarak da performansı iyi fakat ben kablolu performansı üzerinden yorum yapacağım. İlk önce telefonunuzun marketinden iVCam'ı indirin, Ardından bu linkten bilgisayarınıza iVCam'ı indirin.Telefonum General Mobile GM 9 Pro. Uygulamayı kablolu bağlamak için telefonun geliştirici seçeneklerini aktifleştirmeniz ardından USB Hata Ayıklama modunu açmanız gerekiyor. YouTube'de her telefon için anlatımlar mevcut basit işlem. Bağlantı kolay bir şekilde gerçekleşiyor ve kesinlikle bir takılma donma yaşanmıyor.
Özelliklerine gelecek olursak otomatik veya bir noktayı seçerek odaklama, kamerayı ters yönde ayarlama, otomatik ışık ayarı, güzellik filtre seçeneği, flaş açıp kapatabilme, resim çekebilme, video çekebilme, ön kameraya geçebilme ve telefonun mikrofonunu kullanabilme.
Ben 1080p'de 60 FPS ayarında kullanıyorum bu performansı verecek bir Webcam için çok ciddi miktarlar ödemek gerekiyor, o yüzden 65 lira bu uygulamaya verilir. Ayrıca 4K 60 FPS seçeneğide mevcut. Tek kötü yanı var çekim süresince telefonunuzu kullanamıyorsunuz