Telefon kulaklıkları 4 pinli bağlantıya sahiptir, hem ses hemde mikrofon görevini 4 pin üzerinden sağlar. Kasalarımızın bağlantılar ise ses ve mikrofon olarak ayrıdır ve 3 pinlidir. Yani 4 pinli kulaklığımızı bilgisayarımızın kulaklık girişine takarsak mikrofon görevini kullanamayız. (4 pinli kulaklıkları 3 pinli ses girişine takarsak çalışmayacağı gibi cızırtı sesi de gelebilir)
Çözüm çok basit
alacaksınız
Artık telefon kulaklığınız ile bilgisayardan müzik dinleyebilir hemde mikrofonunu kullanabilirsiniz
Ürünün görevi kasanızdaki 3 pinli ses ve mikrofon girişlerini 4 pinli ses + mikrofon girişine dönüştürüyor. (Ben aldım kaliteli ve işini yapıyor)
Eğer kasanızdaki bağlantı tek 4 pin ise üstteki ürünle kulaklık ve mikrofon girişleri ayırabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Artık telefon kulaklığınız ile bilgisayardan müzik dinleyebilir hemde mikrofonunu kullanabilirsiniz
Ürünün görevi kasanızdaki 3 pinli ses ve mikrofon girişlerini 4 pinli ses + mikrofon girişine dönüştürüyor. (Ben aldım kaliteli ve işini yapıyor)
Eğer kasanızdaki bağlantı tek 4 pin ise üstteki ürünle kulaklık ve mikrofon girişleri ayırabilirsiniz
Son düzenleme: