Telefon kulaklıkları 4 pinli bağlantıya sahiptir, hem ses hemde mikrofon görevini 4 pin üzerinden sağlar. Kasalarımızın bağlantılar ise ses ve mikrofon olarak ayrıdır ve 3 pinlidir. Yani 4 pinli kulaklığımızı bilgisayarımızın kulaklık girişine takarsak mikrofon görevini kullanamayız. (4 pinli kulaklıkları 3 pinli ses girişine takarsak çalışmayacağı gibi cızırtı sesi de gelebilir)
Çözüm çok basit bu ürünü alacaksınız
Artık telefon kulaklığınız ile bilgisayardan müzik dinleyebilir hemde mikrofonunu kullanabilirsiniz
Ürünün görevi kasanızdaki 3 pinli ses ve mikrofon girişlerini 4 pinli ses + mikrofon girişine dönüştürüyor. (Ben aldım kaliteli ve işini yapıyor)
Eğer kasanızdaki bağlantı tek 4 pin ise üstteki ürünle kulaklık ve mikrofon girişleri ayırabilirsiniz
Artık telefon kulaklığınız ile bilgisayardan müzik dinleyebilir hemde mikrofonunu kullanabilirsiniz
Ürünün görevi kasanızdaki 3 pinli ses ve mikrofon girişlerini 4 pinli ses + mikrofon girişine dönüştürüyor. (Ben aldım kaliteli ve işini yapıyor)
Eğer kasanızdaki bağlantı tek 4 pin ise üstteki ürünle kulaklık ve mikrofon girişleri ayırabilirsiniz
Son düzenleme: