Telefon için bluetooth kulaklık

PC Puan
10
ben Telefon için kulaklık alacam ama iki kulaklık arasında kaldım biri huawei freearc diğeri ise galaxy buds 3 pro telefon samsung ve ben alacağım kulaklığı spor yaparkende kullanmayı hedefliyorum bu yüzden kulağımdan düşmemesi önemli sizce hangisini almalıyım

İkisi arasında kaldıysan senin için Samsung Galaxy Buds 3 Pro daha mantıklı. Diğerini tasarımından dolayı sevmezsin.

Anker Soundcore Sport X20 gibi alternatiflere bakmayı unutma bu bütçeye bolca güzel seçenek var.

Son düzenleme:
İkisi arasında kaldıysan senin için Samsung Galaxy Buds 3 Pro daha mantıklı. Diğerini tasarımından dolayı sevmezsin.

Anker Soundcore Sport X20 gibi alternatiflere bakmayı unutma bu bütçeye bolca güzel seçenek var.
Freearc tasarımından kaynaklı düşüceğini pek düşünmüyorum ama kulak boyutu uymaz ise verimsiz olacağını okumuştum kullanıcı incelemesimden

Freearc tasarımından kaynaklı düşüceğini pek düşünmüyorum ama kulak boyutu uymaz ise verimsiz olacağını okumuştum kullanıcı incelemesimden
Düşmez ama bu tarz ürün alıp beğeneni görmedim. Yapma böyle bir hata. Anker Soundcore R50i kullanıyorum bunu al daha çok seversin HUAWEI FreeArc yerine.

Open-Ear tasarımlı kulaklık almanı önermem, çünkü gürültülü ortamlarda rahatsız edici oluyor. Ama uzun süreli kullanımda çok rahat.

Samsung Galaxy Buds3 Pro senin için iyi tercih olacaktır. Kaliteli premium bir ürün. Ayrıca telefonunla da uyumlu çalışacaktır.

Samsung Galaxy Buds3 Pro gürültü engelleme v.s. harika çalışıyor.

Geri