Taşınabilir bilgisayar arıyorum

Melisa61

Acemi Er
PC Puan
2
Eski bilgisayarım klavyesindeki bazı tuşlar çalışmıyor ve şarjı yarım saat dayanmıyor o yüzden yeni bilgisayar almak istiyorum. Bana şarjı uzun giden kaba olmayan bilgisayar lazım. Sadece film izlemek ve youtubede video izlemek için kullanıyorum o yüzden ekranıda güzel olması lazım. Önerilerinizi bekliyorum ben hiç anlamıyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu ürünün ekranı fiyatı için gayet ideal bence bütçen düşükse değerlendirebilirsin

1. attığımdan biraz daha üst seviye olarak bunu bulabildim.

Bu biraz daha üst seviye, mat ekrana sahip yansıma falan da yapmaz

çok araştırmadım ama 3 bütçeye göre bunları buldum çok da kötü değiller bence. Ayrıca sadece multimedya için kullanacaksan da bütçeni fazla aşma bence gerek yok. İllede çok lüks olsun bütçem var diyorsan apple ürünlerine bakabilirsin

Bizimkileri ikna etmişken uzun süre kullanabileceğim iyi birşey arıyorum. Özelliklerden anlamıyorum siyah lenavo şarjı uzun gider mi ??

Videoyu izledikten sonra benimde alma isteğim geldi :) Bu arada şarjı 10 saat dayanıyormuş, beni eski külüstür 10 saniye :D

İyi bir şey arıyorsan alttaki ürünü tercih edebilirsin. Malzeme kalitesi, ekranı ve performansı çok iyi. Uzun bir süre kullanırsın.

ben biraz daha uygun fiyatlı ürünler bulmaya çalıştım ama bu çok güzelmiş tabii, bütçe izin veriyorsa kesinlikle alınır

Geri