Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iş için şehir değiştirme ihtimalim var ve evdekilere cep telefonu paketleri zaten yetiyor. Bu yüzden taahütsüz kotasız en makul kampanya nedir acaba önerebileceğiniz
Bölgende en iyi hizmeti komşularına sorarak bulabilirsin. Ben burada TürkNet'den memnunum ama senin orada nasıl hizmet verirler bilemem. Davet kodu bulup TürkNet kullanabilirsin ilk faturanı gününde ödersen ikinci faturan 0 TL çıkar. Beğenmezsen direk kapattırırsın. Diğer firmaları denemediğim için tek önerim bu
Vardır bir sıkıntısı. Bende ilk aldığımda kopma v.s. oluyordu, modeme gelen dsl kablosu çok uzundu o kabloyu kısalttım sorunum çözüldü. Tek sorun modem benim odama çok uzakta kaldı. PC için sorun yok kablo çektim de, telefon için menzil genişletici almak zorunda kaldım
Evet Türkneti çok öneren var fakat yan binadaki komşum sürekli kopmalardan ve hız birden düşüp alçalmayla alakalı kapattırdı. Benim binada adls ve vdsl hat var bu arada. ?
Valla bende Türkneti öneririm. Akraba vasıtasıyla önce abim sonra ben geçtim. Önceden türk telekom kullandığım için vdsl2 modem routerım vardı. 35mb hız vericeklerini taahüt ettiler fakat benim aldığım hız 16mb destek kaydı oluşturup 35mb yaptırdıktan sonra hızın yetmediğini fark ettim. Şuan 100mb hız alıyorum bu aralar yoğunluktan dolayı 85 82 civarında dolaşıyor.