TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 24 2 Şubat 2021 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ayrıca 11 Şubatta Steamda oyun indirimi olacağıda söylenmiş.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ayrıca 11 Şubatta Steamda oyun indirimi olacağıda söylenmiş.
Karen Astsubay Üstçavuş Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 388 PC Puan 43 Yaş 26 2 Şubat 2021 #2 Mario tarzı oyun verirler gene hiç umudum yok... Epic'de bu aralar darda heralde
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 24 2 Şubat 2021 #3 Karen' Alıntı: Mario tarzı oyun verirler gene hiç umudum yok... Epic'de bu aralar darda heralde Genişletmek için tıkla ... Demo ya da sınırlı saatler için ucretsiz oyun verir steam biliyoruz zaten epicin ne yapacağı belli olmuyor. Şuanda yerinde sayıyor bakalım ne olacak.
Karen' Alıntı: Mario tarzı oyun verirler gene hiç umudum yok... Epic'de bu aralar darda heralde Genişletmek için tıkla ... Demo ya da sınırlı saatler için ucretsiz oyun verir steam biliyoruz zaten epicin ne yapacağı belli olmuyor. Şuanda yerinde sayıyor bakalım ne olacak.
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 24 2 Şubat 2021 #4 Karen' Alıntı: Mario tarzı oyun verirler gene hiç umudum yok... Epic'de bu aralar darda heralde Genişletmek için tıkla ... İndirimde sizin işinize yarar çekiliş canavarı? hayırlı olsun bu arada
Karen' Alıntı: Mario tarzı oyun verirler gene hiç umudum yok... Epic'de bu aralar darda heralde Genişletmek için tıkla ... İndirimde sizin işinize yarar çekiliş canavarı? hayırlı olsun bu arada
Karen Astsubay Üstçavuş Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 388 PC Puan 43 Yaş 26 2 Şubat 2021 #5 TR_AeternaVictrix' Alıntı: İndirimde sizin işinize yarar çekiliş canavarı? hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler 110 lira var şuan cüzdanda Pek şanslı birisi de değilim ama burada şans hep bana gülüyor
TR_AeternaVictrix' Alıntı: İndirimde sizin işinize yarar çekiliş canavarı? hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler 110 lira var şuan cüzdanda Pek şanslı birisi de değilim ama burada şans hep bana gülüyor