Barlas Er Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 PC Puan 12 Konum Antalya 25 Şubat 2021 #1 Steam'de rozet işleyerek birkaç kupon kazandım, işine yarayan olursa dm den ulaşabilir. Ekli dosyalar Screenshot_2021-02-25-11-55-39.png 55.8 KB · Görüntüleme: 285
V vlkn54 Er Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 32 PC Puan 13 Yaş 36 28 Şubat 2021 #2 Barlas' Alıntı: Steam'de rozet işleyerek birkaç kupon kazandım, işine yarayan olursa dm den ulaşabilir. Genişletmek için tıkla ... Barlas' Alıntı: Steam'de rozet işleyerek birkaç kupon kazandım, işine yarayan olursa dm den ulaşabilir. Genişletmek için tıkla ...
Barlas' Alıntı: Steam'de rozet işleyerek birkaç kupon kazandım, işine yarayan olursa dm den ulaşabilir. Genişletmek için tıkla ... Barlas' Alıntı: Steam'de rozet işleyerek birkaç kupon kazandım, işine yarayan olursa dm den ulaşabilir. Genişletmek için tıkla ...
V vlkn54 Er Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 32 PC Puan 13 Yaş 36 1 Mart 2021 #4 Barlas' Alıntı: ?? Genişletmek için tıkla ... bendede bir çok rozet, cevher vs var kaç yıllık steam hesabım bunları oyun paraya yada gerçek paraya dönüştürebilirmiyiz
Barlas' Alıntı: ?? Genişletmek için tıkla ... bendede bir çok rozet, cevher vs var kaç yıllık steam hesabım bunları oyun paraya yada gerçek paraya dönüştürebilirmiyiz
Barlas Er Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 PC Puan 12 Konum Antalya 1 Mart 2021 #5 vlkn54' Alıntı: bendede bir çok rozet, cevher vs var kaç yıllık steam hesabım bunları oyun paraya yada gerçek paraya dönüştürebilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Rozetler satılmıyor diye biliyorum ama cevherleri çuvala doldurup satabilirsiniz.
vlkn54' Alıntı: bendede bir çok rozet, cevher vs var kaç yıllık steam hesabım bunları oyun paraya yada gerçek paraya dönüştürebilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Rozetler satılmıyor diye biliyorum ama cevherleri çuvala doldurup satabilirsiniz.