Steam İndirme Sıfırlandı

yesososo

Astsubay Kıdemli Başçavuş
PC Puan
31
Forza Horizon 4'ü hemen hemen 21 saat açık bıraktım ve 50GB+ inmişti. Tekrardan açık bırakıp monitörü kapatacaktım indirmeyi duraklattım PC'yi aç kapat yaptım ama indirme sıfırlanmış ve bilgisayardaki dosyalar gözükmüyor nedendir?

Disk dolmaya başlayınca yapıyordu herhalde. Disk doluluğu sınırda mı?

Disk dolmaya başlayınca yapıyordu herhalde. Disk doluluğu sınırda mı?
Steam zaten başta yer açmıştı ve onun dışında +40 daha vardı. Yani toplamda 110+ olarak bir boyut var diye hatırlıyorum ama sıfırdan başladı.

Steam\steamapps\downloading\ klasörünün içi boş ise yapacak bir şey yok.

Steam\steamapps\downloading\ klasörünün içi boş ise yapacak bir şey yok.
Kafayı yemek üzereyim. İndirme sıfırlanmasına rağmen yer açılmamıştı bunun üzerinde Bannerlord dahil olmak üzere bir sürü oyun sildim ve 140 GB yer açılmıştı. Ardından 80GB'ı tekrar indirmekten gözüm korktuğu için kaldır yapıp iade istedim :) Şimdi baktığımda 224G boş yer olmuş :) Büyük ihtimalle downloading kısmındaydı ve ben buraya hiç bakmadım.

Eskiden hiç böyle derdimiz yoktu, derginin yaninda hediye veriliyordu oyunlar.

Battlefield Vietnam ilk oyunumdu 😭

Eskiden hiç böyle derdimiz yoktu, derginin yaninda hediye veriliyordu oyunlar.

Battlefield Vietnam ilk oyunumdu 😭
Benim NFS: Underground 2'ydi galiba. Arabadan çıkmaya çalışıp çıkamıyordum. Böyle siyah CD üzerinde turuncu renkte şeritler vardı ;)

Benim NFS: Underground 2'ydi galiba. Arabadan çıkmaya çalışıp çıkamıyordum. Böyle siyah CD üzerinde turuncu renkte şeritler vardı ;)
Hızlı ve Öfkeli'deki arabaları yapmaya çalışıyordum. Güzel zamanlardı, en efsane oyunlardandır. Zaman ne kadar hızlı geçiyor...

Geri