TomSawyerrr
Onbaşı
- PC Puan
- 14
SSD disklerin yanına harddisk takınca ssd disk yavaşlıyor diyorlar doğru mu? Şuan 7200 RPM HDD var, 120 GB SSD alsam mantıklı olur mu?
O halde 1tb olmayacaksa Ssd nin fazlasına ihtiyaç var mı 240 alıp sistem kurduktan sonra ?
Hani sadece sistemi kurduk ssd ye , oyunlar 1tb haricide duracak .Oyun zaten Hdd üzerinden çalışacağı için , daha büyük bir Ssd ye ihtiyaç duyulur mu ?
( Bence Asıl soru nvme mi olmalı , 2.5 ssd mi )
oyunları hdd ye kurduktan sonra dahamı yavaş açılacak yani yoksa dahamı hızlıO halde 1tb olmayacaksa Ssd nin fazlasına ihtiyaç var mı 240 alıp sistem kurduktan sonra ?
Hani sadece sistemi kurduk ssd ye , oyunlar 1tb haricide duracak .Oyun zaten Hdd üzerinden çalışacağı için , daha büyük bir Ssd ye ihtiyaç duyulur mu ?
( Bence Asıl soru nvme mi olmalı , 2.5 ssd mi )
SSD'ye oranla daha yavaş açılır ve oyun içi bölüm geçişlerinde v.s. biraz daha beklersin. Ama FPS'de bir düşüş falan olmaz.oyunları hdd ye kurduktan sonra dahamı yavaş açılacak yani yoksa dahamı hızlı
Hangi oyunu hızlı açmak istiyorsan onu SSD ye kur.sizce harddiskemi kurmalıyım oyunları yoksa ssd yemi çünkü oyunların daha hızlı açılması benim için avantaj
teşekkürler bilgilendirdiniz.Hangi oyunu hızlı açmak istiyorsan onu SSD ye kur.
teşekkürler bilgilendirdiniz . bi arkadaşımda ssd var csgo harita açma hızları hdd le neredeyse aynı ama gta 5 te aşırı fark gösteriyo. açılışı yavaş olan oyunları ssd ye kurmak en mantıklısı.Ana diskin olan SSD'de boş yer varsa oraya en çok oynadığın yada açılışı uzun süren oyunları kurabilirsin. Ben GTA 5 bu ara çok oynadığım için onu SSD'ye kurdum, ayrıca GTA 5 HDD'de çok yavaş açılıyor. Diğer oyunlarımın hepsi HDD'de yer olsa onları da SSD'ye ekleyeceğim ama yok