Tam olarak ne işe yaradığını bilmediğim bir program gerçekten işe yarar mı ?
Berkant Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 441 PC Puan 31 Yaş 20 Konum İstanbul 2 Haziran 2020 #1 Tam olarak ne işe yaradığını bilmediğim bir program gerçekten işe yarar mı ?
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,256 PC Puan 1,354,222 Konum Çorlu 2 Haziran 2020 #2 Bu tür programlar para tuzağı gibi geliyor bana, alttaki adımları gerçekleştirip diskini hızlandırabilirsin ? (Windows 10) Başlat > Sürücüleri Birleştir ve İyileştir > En İyi Duruma Getir
Bu tür programlar para tuzağı gibi geliyor bana, alttaki adımları gerçekleştirip diskini hızlandırabilirsin ? (Windows 10) Başlat > Sürücüleri Birleştir ve İyileştir > En İyi Duruma Getir
Berkant Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 441 PC Puan 31 Yaş 20 Konum İstanbul 2 Haziran 2020 #3 cgrers' Alıntı: Bu tür programlar para tuzağı gibi geliyor bana, alttaki adımları gerçekleştirip diskini hızlandırabilirsin ? (Windows 10) Başlat > Sürücüleri Birleştir ve İyileştir > En İyi Duruma Getir Genişletmek için tıkla ... dediğin yöntemi denemek daha mantıklı geldi bi deneyelim.
cgrers' Alıntı: Bu tür programlar para tuzağı gibi geliyor bana, alttaki adımları gerçekleştirip diskini hızlandırabilirsin ? (Windows 10) Başlat > Sürücüleri Birleştir ve İyileştir > En İyi Duruma Getir Genişletmek için tıkla ... dediğin yöntemi denemek daha mantıklı geldi bi deneyelim.