Slayer 5XL-3050Ti Laptop Ölü Piksel Sorunu

TR_AeternaVictrix

Üsteğmen
PC Puan
96
Bugün sipariş verdiğim laptop geldi 1 tane ölü piksel çıktı herhangi bir sorun olur mu firma ile iletişime geçmelimiyim herhangi bir sorun çıkartırlar mı?
Screenshot_20210930_205508.jpg

Haydaa

En nefret ettiğim şey bu. Galiba 3 ölü piksele kadar değişim yapmıyorlar. Sonuna kadar uğraş, ilerde sorun yaratabilir.
Ürünün Servisi ile iletişime geçeceğim. Değişim ya da 14 gün cayma hakkım var onu kullanacağım kabul edilmesse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparım.

Son düzenleme:
Bizi de bilgilendir durumla alakalı. Bakalım ürünlerinin arkasında duruyorlar mi.
Arkadaşlar ürünü dün Firmaya ulaştırdım. Bugün geri dönüş yaptılar 1 adet Ölü piksel olduğunu ve hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirtiler çok özür dileyerek yenisi ile herhangi bir sorun olmaması için testinin yapılıp değişimin yapıldığını ve bugün tarafıma kargolanacağını ilettiler. Gerçekten ürünlerinin arkasında duruyorlar herhangi bir sorunda mail ya da telefon ile kısa zamanda geri dönüş yapmaya çalışıyorlar. Yeni Ürün elime gelince tekrardan test yapıp bilgi veririm yardımınız için teşekkürler🙂

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürünü dün Firmaya ulaştırdım. Bugün geri dönüş yaptılar 1 adet Ölü piksel olduğunu ve hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirtiler çok özür dileyerek yenisi ile herhangi bir sorun olmaması için testinin yapılıp değişimin yapıldığını ve bugün tarafıma kargolanacağını ilettiler. Gerçekten ürünlerinin arkasında duruyorlar herhangi bir sorunda mail ya da telefon ile kısa zamanda geri dönüş yapıyorlar. Yeni Ürün elime gelince tekrardan test yapıp bilgi veririm yardımınız için teşekkürler🙂
Bir Türk firmasından beklenmeyecek hizmet. Hayırlı olsun sana da :)

Arkadaşlar 2. Ürün elime ulaştı. Gerçekten değişim yapılmıştı. Ama 2. Üründe de sadece mavi ekranda olan ölü piksel ortaya çıktı ölü alt piksel diyorlar galiba hemen teknik servis ile iletişime geçtim büyük ihtimalle para iadesi kararı çıkabilir. Tabiki her üründe böyle sorunlar çıkmayabilir ayrıca teknik servisleri çok ilgili ama sonuçta sıfır ürün alıyoruz hata ile karşılaşmak istemiyor insan korkuyor sonuçta bundan sonra iade olursa nasıl süreç izleyeceğime karar veremedim başka marka alsam yine böyle sorunlar olur diye gerçekten.

Arkadaşlar 2. Ürün elime ulaştı. Gerçekten değişim yapılmıştı. Ama 2. Üründe de sadece mavi ekranda olan ölü piksel ortaya çıktı ölü alt piksel diyorlar galiba hemen teknik servis ile iletişime geçtim büyük ihtimalle para iadesi kararı çıkabilir. Tabiki her üründe böyle sorunlar çıkmayabilir ayrıca teknik servisleri çok ilgili ama sonuçta sıfır ürün alıyoruz hata ile karşılaşmak istemiyor insan korkuyor sonuçta bundan sonra iade olursa nasıl süreç izleyeceğime karar veremedim başka marka alsam yine böyle sorunlar olur diye gerçekten.
Şans yanında değil gerçekten. Başka bir ürün alsan da ondada bu problemi yaşamayacağının garantisi yok.

Şans yanında değil gerçekten. Başka bir ürün alsan da ondada bu problemi yaşamayacağının garantisi yok.
Gerçekten şans yok galiba bu yüzden 2. El almayı bile düşünmeye başladım en azından sorunu varsa bilmiş olacağım.Hayırlısı Bakalım iade gerçekleşirse bir şey yapacağız artık.

Geri