TR_AeternaVictrix
Üsteğmen
- PC Puan
- 96
Bugün sipariş verdiğim laptop geldi 1 tane ölü piksel çıktı herhangi bir sorun olur mu firma ile iletişime geçmelimiyim herhangi bir sorun çıkartırlar mı?
Ürünün Servisi ile iletişime geçeceğim. Değişim ya da 14 gün cayma hakkım var onu kullanacağım kabul edilmesse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparım.Haydaa
En nefret ettiğim şey bu. Galiba 3 ölü piksele kadar değişim yapmıyorlar. Sonuna kadar uğraş, ilerde sorun yaratabilir.
Bizi de bilgilendir durumla alakalı. Bakalım ürünlerinin arkasında duruyorlar mi.Ürünün Servisi ile iletişime geçeceğim. Değişim ya da 14 gün cayma hakkım var onu kullanacağım kabul edilmesse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparım.
İletişime geçtim ürünü incelemek için göndermemi istediler. İnşallah en azından değişim yaparlar.Bizi de bilgilendir durumla alakalı. Bakalım ürünlerinin arkasında duruyorlar mi.
Arkadaşlar ürünü dün Firmaya ulaştırdım. Bugün geri dönüş yaptılar 1 adet Ölü piksel olduğunu ve hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirtiler çok özür dileyerek yenisi ile herhangi bir sorun olmaması için testinin yapılıp değişimin yapıldığını ve bugün tarafıma kargolanacağını ilettiler. Gerçekten ürünlerinin arkasında duruyorlar herhangi bir sorunda mail ya da telefon ile kısa zamanda geri dönüş yapmaya çalışıyorlar. Yeni Ürün elime gelince tekrardan test yapıp bilgi veririm yardımınız için teşekkürlerBizi de bilgilendir durumla alakalı. Bakalım ürünlerinin arkasında duruyorlar mi.
Bir Türk firmasından beklenmeyecek hizmet. Hayırlı olsun sana daArkadaşlar ürünü dün Firmaya ulaştırdım. Bugün geri dönüş yaptılar 1 adet Ölü piksel olduğunu ve hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirtiler çok özür dileyerek yenisi ile herhangi bir sorun olmaması için testinin yapılıp değişimin yapıldığını ve bugün tarafıma kargolanacağını ilettiler. Gerçekten ürünlerinin arkasında duruyorlar herhangi bir sorunda mail ya da telefon ile kısa zamanda geri dönüş yapıyorlar. Yeni Ürün elime gelince tekrardan test yapıp bilgi veririm yardımınız için teşekkürler
Teşekkür ederim.Bir Türk firmasından beklenmeyecek hizmet. Hayırlı olsun sana da
Adına sevindim tekrar hayırlı olsunTeşekkür ederim.
Hayırlı olsun ürün gelince bilgilendirirseniz sevinirim herhangi bir sorun olursa inşallah sorunsuz bir deneyim olur.Bizde Monster aldık az önce bakalım bizimkinde sıkıntı çıkacak mı çok gerginim
Şans yanında değil gerçekten. Başka bir ürün alsan da ondada bu problemi yaşamayacağının garantisi yok.Arkadaşlar 2. Ürün elime ulaştı. Gerçekten değişim yapılmıştı. Ama 2. Üründe de sadece mavi ekranda olan ölü piksel ortaya çıktı ölü alt piksel diyorlar galiba hemen teknik servis ile iletişime geçtim büyük ihtimalle para iadesi kararı çıkabilir. Tabiki her üründe böyle sorunlar çıkmayabilir ayrıca teknik servisleri çok ilgili ama sonuçta sıfır ürün alıyoruz hata ile karşılaşmak istemiyor insan korkuyor sonuçta bundan sonra iade olursa nasıl süreç izleyeceğime karar veremedim başka marka alsam yine böyle sorunlar olur diye gerçekten.
Gerçekten şans yok galiba bu yüzden 2. El almayı bile düşünmeye başladım en azından sorunu varsa bilmiş olacağım.Hayırlısı Bakalım iade gerçekleşirse bir şey yapacağız artık.Şans yanında değil gerçekten. Başka bir ürün alsan da ondada bu problemi yaşamayacağının garantisi yok.