Selamlar sizden bi fikir almak istiyorum ? :)

efezeybek35

Onbaşı
PC Puan
18
Arkadaşlar okulda bana karışan bi tayfa var yani korkak tayfa sizi ilgilendirmez belki ama sizden bi fikir istiyorum bu arada liseye geçicem 8.sınıfım bu arada hiç sallamayıp moralimi bozmayıp liseyi beklemeli miyim yoksa uğraşmalı mıyım ? fikirlerinizi bekliyorum <3

her yerde tipik insanlar vardır zaten son dönemin ortaokulda hiçbir arkadaşının gerçekten bir dost olmadığını anlarsın en iyi ortam lise ortamıdır. Sınavına odaklan iyi bir okul kazan onlar ağlarken sen onlara gülersin :=)

Olurda bir gün ciddi derecede çok sinir bozucu olursa hakkını hakkın olan kurallar çevresinde savun, öğretmenine şikayet etmek hiçbir çözüm getirmez ama yetkili bir müdüre şikayet etmen yeterli olur gözlerini korkutur. Kavga en son çare olsun.

Arkadaşlar okulda bana karışan bi tayfa var yani korkak tayfa sizi ilgilendirmez belki ama sizden bi fikir istiyorum bu arada liseye geçicem 8.sınıfım bu arada hiç sallamayıp moralimi bozmayıp liseyi beklemeli miyim yoksa uğraşmalı mıyım ? fikirlerinizi bekliyorum <3
Bence yarım dönem sabret yarım dönemden sonra karşılaşmazsın zaten eğer çok sinir ederlerse rehber öğretmen ine git

Ne kadar pozitif olursa o kadar sende uzak dururlar, ben mesela çok pozitif bir insanım bugüne kadar hiç tartışma bile yaşamadım :D

Geri