Ryzen Master

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1,139

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Şu programı kullanmayı bir türlü çözemedim. Game modu açıyorum yeniden başlatıyorum sistemi aktif oluyor tamam. Daha sonra game moddan çıkmak istediğimde nasıl çıkacağım diğer profillerle game mode aynı ???? E ne farkı var bu farklı profillerin. Bir türlü çözemedim detaylı anlatabilecek varsa çok sevinirim

Ayarları bios üzerinden değiştiriyor eski değerlere getirmek için seçtiğin profili sıfırla uygula de.

game mode u mu sıfırlıcam yoksa geçerli sekmesindeki sol üstteki sıfırla tuşunu mu kullanıcam

yaptım bunu zaten ama hiç bişiey değişmiyor ki game mode ve profile 1 aynı bütün ayarları en ufak detaya kadar

Onlar senin seçtiğin profiller sen ayarlıyorsun keyfine göre, sonra aralarında duruma göre değişiklik yapıyorsun.

peki benim sisteme göre bi silent profile yapabilr miyiz?

Anakartın biosun'a girip işlemci voltajını kademeli olarak düşürebilirsin. Stres testinde sistem çökmüyorsa yine bios üzerinden fan hızı azaltabilirsin. Gerek varmı burası senin bileceğin iş.

gereksiz elektrik kullanmasını istemediğim zamanlar oluyor oyun indirirken falan sonuçta pc boşta neden tam gaz çalışsın ki. Eğer çok etkilemez dersen tabi orası ayrı

Geri