RX 7600 için 500W 80+ güç kaynağı yeterli mi?

Ausborder

Acemi Er
PC Puan
1
Merhaba işlemcim 12100f yakın zamanda RX 6650 XT almıştım fakat arıza nedeniyle iade ettim. RX 7600 almayı düşünüyorum, PSU kaliteli henüz 1 yıllık Cooler Master 500W 80+ %85 verimliliğe sahip sorun çıkar mı? TLOU P1 BF2042 tarzı oyunlar oynayacağım.

Hocam 80+ olması ne işe yarıyor kusura bakmayın anlamıyorum bu psu işlerinden.
Priz voltajı 220V bilgisayar donanımları ise 12V, 5V gibi değerlerde besleniyor. Güç kaynağı bu dönüşümü yaparken bir miktar kayıp yaşıyor. Sertifikalar güç kaynaklarının verimliliğini belirtiyor.

Verimli güç kaynaklarında daha iyi bileşenler kullanıldığı için sertifikası olan güç kaynakları daha iyi diyebiliriz.

Priz voltajı 220V bilgisayar donanımları ise 12V, 5V gibi değerlerde besleniyor. Güç kaynağı bu dönüşümü yaparken bir miktar kayıp yaşıyor. Sertifikalar güç kaynaklarının verimliliğini belirtiyor.

Verimli güç kaynaklarında daha iyi bileşenler kullanıldığı için sertifikası olan güç kaynakları daha iyi diyebiliriz.

Hocam selam tekrar, çok yük bindiği TLoU oynadığım zaman sistem kendini resetlemiyor fakat Wattman hatası veriyor. Sanırım PSU yetersizliğinden öyle değil mi? Bir de sistemi yükseltme yaptığım için ramlerim 2133 mhz şu an. Onla alakalı da olabilir mi?

Ram yüzünden de olabilir, güç kaynağı yüzünden de.

Ramlerin nedir?

Büyük ihtimal güç kaynağı yüzünden sorun yaşıyorsun.

Ram yüzünden de olabilir, güç kaynağı yüzünden de.

Ramlerin nedir?

Büyük ihtimal güç kaynağı yüzünden sorun yaşıyorsun.

8GB Gskill 2133 mhz ram var bir de markasını bilmiyorum üstünde yazmıyor yeşil ram bilgisayarcıdan almıştım 8 gb 2133 mhz ram. toplam 16 gb

Geri