TR_AeternaVictrix
Üsteğmen
- PC Puan
- 96
Oyun için alacağım.Pekte anlamam video da göstermiş ama size de sorayım?
Hocam oyunlarda Gtx 1660 rx 5500 e göre daha iyi diyorlar kafam karıştıŞuan sıfır GTX 1660 bulmak zor bulsam bile fiyatları GTX 1660 Super'le aynı. O yüzden sıfır alacaksan GTX 1660 Super al. İkinci elde ucuza bulursan GTX 1660 alabilirsin.
Kısacası hangisi ucuzsa onu al. Ben AMD kartlara alışkım olduğum için RX 5500 XT alırım, yanına da ucuz FreeSync monitör aldın mı tamamdır
Doğru fark çok indirim olursa o zaman GTX 1660 Super olmazsa RX 5500 XT alırız. Teşekkürler hocam.Evet daha üstün çünkü aynı sınıf kartlar değil. RX 5500 XT'nin rakibi şuan GTX 1650 Super. Ama fiyat olarak da az fark yok, 400 lira az değil.
Teşekkürler gtx 1660 düşünüyorum inşallah zor durumda kalmassam.Full HD için en iyi kartlar GTX 1660 super ve biraz daha pahalısı RX 5600 XT. Ucuza bulabilirsen GTX 1660 super al kesinlikle verdiğin fazla paraya değiyor sonra pişman olursun. Ayrıca verdiğin fark çöpe gitmiyor satınca gene karşılığını alıyorsun sonuçta
Ne alacağımı zaman gösterecek 4 5 aya alacağım için tabi Allah nasip ederse fps e önem veren biri olduğumdan kafam karıştı.Ben olsam bütçemi zorlamayıp direk rx5500xt alırdım gayet güzel kart sıfır kapalı kutu satanlar oluyor
Yok notebook kullanıyorum birlikte alacağımmonitörünüz nedir