Rocket League Açılmıyor

Berkant

Astsubay Kıdemli Üstçavuş
PC Puan
31
'Epic Games' bedava oyunlar serisinden Rocket League edindim. Oyunu indirdim tam oynamak istiyorken, oyunu açmaya deniyorum herhangi bir tık yok sistem özelliklerim gayet yeterli.

Epic Games' ten açmayı denediğimde çalışıyor dedikten hemen sonra tekrar eski konumuna dönüyor, sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.

Hata falan vermiyor mu?
Hayır herhangi bir hata yok tık yok sadece basıyorum çalışıyor diyor açılmıyor sonra başlat diyip başa dönüyor
kısayoldan bastığımda da herhangi birşey gözükmüyor (Görev yöneticisinde de gözükmüyor)

Şuan indirmeye başladım oyunu bakalım bende açılacak mı :)

Sorunsuz açıldı, demek ki sunucularda bir sıkıntı yokmuş. Zevkli oyunmuş bu arada bir an önce çözmen lazım :)

Epic Games > Ayarlar > En altta oyunu bul > Ek komut satırını seç ve alttaki kodu yaz ?

language=trk

Oyun böyle Türkçe oluyor belki bir umut açılır sendede :D

Ben de de sorunsuz açıldı @cgrers ın da dediği gibi sunucu problemi değil. Bir şekilde iletişime geçebileceğin biryer varsa onlara e-posta atmanı tavsiye ederim (epic games veya rocket league)

Güncelleme:
1-Oyuna yeni gelen güncellemeyi deneyip tekrar girmeyi denedim sonuç aynı.
2-AppData>EpicGamesLaucnher>Saved>Webcache dosyasını silip tekrar doğrulama yaptım sonuç halen aynı.
3-Rocket league' ye mail attım henüz geri dönüş alamadım.
4-Grafik kartı sürücümü güncelledim.

5-Windows Update güncellemesini yaptım.
6-DX11 sürümünü seçip girdim.

7-Oyunu silip tekrar yükledim (sonuç yine aynı :D).

Aklıma başka yöntem gelmedi bugünkü güncellemede işe yaramadı çok istediğim bir oyundu normalde bu kadar uğraşmazdım :)

Geri