Rival 600 anlayamadığım sorun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan G3N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

G3N

Onbaşı
PC Puan
25
Merhabalar geçen gün arkadaştan bu fareyi aldım arkadaşım 2 senedir kullanıyordu neyse getirdim PC'ye çalıştı sorunsuz kullandım 4-5 saat sonra PC'yi kapatıp uyudum ertesi gün kalktığımda çalışmıyordu, ışığı tuşlara basınca yanıp sönüyor fakat gelmiyor. gelincede 2 saniye falan geliyor bazen yarım saat geliyor ve yine gidiyor.

Kablosunda sorun olabilir. Ayrıca başka bilgisayarda dene bak bakalım sorun fareden mi diye.

• Beğen
Tepkiler: G3N
sorun kabloda sanırım yukarı doğru ittirince geldi.

şimdi haberim oldu kardeşim su dökmüş üstüne yanlışıkla. ama su dökülmesiyle kablo temassızlığının ne bağlantısı olabilir?
üstelik bu usb girişi daha dün sorunsuzdu.

bu mouse un usb girişi değiştirebildiği için başka bi kabloyla denemem gerekiyor sanırım fakat şuanda elimde o girişden bulunmuyor 17 mayıs günü mağazalar açılınca alıcam bi tane öylede olmazsa garantiye yollarım büyük ihtimal.

bu mouse un usb girişi değiştirebildiği için başka bi kabloyla denemem gerekiyor sanırım fakat şuanda elimde o girişden bulunmuyor 17 mayıs günü mağazalar açılınca alıcam bi tane öylede olmazsa garantiye yollarım büyük ihtimal.
Şanslısın ki kablosu ayrı. Hava almayacak şekilde fareyi ve kabloyu pirinç dolu saklama kabına koy belki düzelir.

• Beğen
bu işlemi 15 dakka uyguladım yeterlimi bilmiyorum ne kadar durması gerekiyor acaba? mouse un böyle
şuanda çalışır halde olduğu için tekrar gidene kadar yapmayayım bence.

En az 2 gün. Zarar gelmez merak etme. Tuzun içine neden pirinç konur, çünkü tuzun içindeki nemi alsın diye. Hava almayacak şekilde iki gün beklet.

• Beğen
bencede haklısınız çünkü ilk döküldüğü zaman hiç gelmiyordu mouse yavaş yavaş gelmeye başladı demekki kuruyor dediğiniz işlemi yaparsam büyük ihtimal tamamen düzelecek teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler sorunum halloldu mouse sorunsuz çalışmaya başladı. :D

Geri