Razer Atheris Mouse İnceleme & Alınır Mı?

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
125,859
Elim küçük olduğu için uzun araştırmalarım sonucu kablosuz Razer Atheris mouse almaya karar verdim. İki aydan fazla kullanıyorum ve gerçekten daha önce kullandığım 100 TL civarında satılan kablosuz fareler berbatmış. Özellikle iş kullanımım da imleci nereye götürmek istiyorsam oraya götürebiliyorum bu benim için büyüm bir artı. İkinci olarak ise içerisinde 7200 DPI gerçek optik sensör kullanıldığından oyunlarda skorlarımı yükselttim :)

razer-atheris-kullanici-yorumlari.jpg

Bu mouse aslında Notebook'lar için üretilmiş, küçük taşıması kolay olsun diye. İçerisine iki adet AA pil takılıyor, pillerle birlikte ağırlığı tam ideal fare kıvamına geliyor. İçerisindeki kaliteli sensörden dolayı pili benim gibi bilgisayar başından kalkmayan kişilerdenseniz 1 ay gidiyor, şarjlı pil almanızı tavsiye ederim. Küçük bir USB alıcısı var Notebook'a takdığınızda mouse ile arasında 10 cm olduğundan mükemmel çalışıyor, yalnız masaüstü bilgisayarınızın arkasına alıcıyı takarsanız takılmaya başlıyor. Ben alıcıyı masaüstü bilgisayarımın ön USB portuna taktım sorunsuz kullanıyorum.

razer-atheris-mouse-alinir-mi.jpg

Ayrıca bir diğer özelliği de Bluetooth ile bağlanabilmesi. Alıcı olmadan gerçekten sorunsuz bağlantı kurabiliyorsunuz, örneğin akıllı televizyonunuzu bu mouse ile kontrol edebilirsiniz.

Fiyat olarak 350 TL biraz fazla gelebilir ama ben başka alternatifini bulamadım. Küçük, kablosuz, kaliteli, ve gerçek optik sensörlü. Alıcıyı bilgisayara taktığınızda Razer Synapse 3 uygulaması karşınıza geliyor, yükledikten sonra mouse'nin bir çok ayarını değiştirebiliyorsunuz.

razer-atheris-kutu-icerigi-unboning.jpg

Sol tuş dışında diğer tüm tuşları özelleştirmek mümkün. Ayrıca kullanılmadığı zaman uykuya geçme zamanını da ayarlayabiliyorsunuz, yine iyi ki bu mouse'yi almışım dediğim özellik uykudan neredeyse gecikmesiz çıkması.

Diğer beğendiğim özellikleri leke tutmuyor, kayması çok güzel, sol ve sağda kuaçuk bölümler var ve çok kaliteli, tuşları ve tekerleği çok kaliteli, yazılımda profillere göre tuş düzenini değiştirmek mümkün.

Razer Atheris ile ilgileniyor veya sorun yaşıyorsanız altta yazın ?

Geri