Merhaba arkadaşlar geçen gün açmış olduğum pembe klavye aradığım konunun altında her ne kadar başka bi ürün yazmış olsam da son saniyelerde bunu satın aldık. Dün elime ulaştı ve biraz test sürüşüne çıkardım. TABİİ YİNE ÜRÜNÜ KENDİME DEĞİL BAŞKASINA ALIYORUM
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rampage RMK-GX7 STRİKE
Ürünü satın aldığım yerin linkini yorumlara ekleyeceğim.
Öncelikle belirtmek isterim ki bu klavye RGB değil.
Klavyenin kenarlarında şimşek şeklinde bir aydınlatma var ve bence şık duruyor herkese göre değişebilir.
Tasarım-model bence hoş. Şİmdi gelelim teknik özelliklere.
Klavye Mavi Switch arkadaşlar ve Türkçe Q klavyeye sahibiz.
Harfler aydınlatmaya dahil.
Bir çok aydınlatma modu bulunuyor. 3 4 değil daha fazla. Hatta oyunlar için bile özel aydınlatma modları var.
Aynı zamanda bilek desteği(sabit) ve 1.8 metre bir kabloya sahip.
50 milyon tıklama ömürlü tuşlar ve 800gram ağırlığında bir klavye kendisi.
Arkadaşlar açıkçası ben beğendim fiyatına göre alınabilir duruyor. Sizler ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rampage RMK-GX7 STRİKE
Ürünü satın aldığım yerin linkini yorumlara ekleyeceğim.
Öncelikle belirtmek isterim ki bu klavye RGB değil.
Klavyenin kenarlarında şimşek şeklinde bir aydınlatma var ve bence şık duruyor herkese göre değişebilir.
Tasarım-model bence hoş. Şİmdi gelelim teknik özelliklere.
Klavye Mavi Switch arkadaşlar ve Türkçe Q klavyeye sahibiz.
Harfler aydınlatmaya dahil.
Bir çok aydınlatma modu bulunuyor. 3 4 değil daha fazla. Hatta oyunlar için bile özel aydınlatma modları var.
Aynı zamanda bilek desteği(sabit) ve 1.8 metre bir kabloya sahip.
50 milyon tıklama ömürlü tuşlar ve 800gram ağırlığında bir klavye kendisi.
Arkadaşlar açıkçası ben beğendim fiyatına göre alınabilir duruyor. Sizler ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtirseniz sevinirim.