R5 2400g + GTX1080

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1,140

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
işlemcinin bu ekran kartını darboğaz yapmadan taşıyabileceğinin test videolarını falan izledim. Sanırım işlemcim için en iyi max ekran kartı bu (1080ti alamıyorum). Eğer alabiliyorsam daha iyi ne alabilirim? Veya 1080 yerine bunu alsan daha f/p diyebileceğiniz bir ürün var mı? bütçe konusunda çok sıkıntı yok 1080 alabilcek kadar bütçem var 7000lere çıkabilirim. tabikide hemen almıyıcam yinede bir süre bekliyeceğim nekadar az verirsem okadar karlı sonuçta ve ben fiyatların düşeceğine inanıyorum :)

İşlemciye yük bindiren oyunlarda yapabilir oc yaparsan sorun olmaz anakart oc desteklemiyorsa 1070ti veya ona denk yeni mimariden bir kart al

Anakartım OC destekliyor ama nasıl yaparız bilmiyorum.
Bilen birini yaptırabilirsin her sistem aynı olmayabiliyor rehber videosu izlenip yapılabilecek bir şey değil yani. Ama zaten işlemciye yük bindiren oyunlar sıkıntı cıkarabilir ama çok küçük oranda aldıktan sonra test edersin içine sinmeyen bir durum olursa bilen birinden yardım alıp oc yapabilirsin

Birçok oyunda işlemcin ekran kartına besleyebilecektir, yalnız o kartın tam performansını hiç bir zaman alamayacaksın. İşlemci ve ekran kartını birbirine eş seçmelisin.

Fakat varsa imkanın alabilirsin, bir süre kullandıktan sonra işlemcini yükseltebilirsin. Kullandığın platform yükseltmeye açık.

Birçok oyunda işlemcin ekran kartına besleyebilecektir, yalnız o kartın tam performansını hiç bir zaman alamayacaksın. İşlemci ve ekran kartını birbirine eş seçmelisin.

Fakat varsa imkanın alabilirsin, bir süre kullandıktan sonra işlemcini yükseltebilirsin. Kullandığın platform yükseltmeye açık.
çok mantıklı geldi bu şu an. Zaten son zamanlarda lol ve yanında birkaç basit oyun oynuyorum sistemin rahatlıkla kaldırabileceği türden oyunlar. Seneye rainbow başlamayı düşünüyordum ancak 1080 le onunda çalışabileceğini düşünüyorum gayet iyi bir performansla. İhtiyacım olana kadar işimi görür işlemci eskiyincede yükseltmesini yaparız. Onu da düşünmek için daha uzun bir zaman var önümde. Ama bu süre 2 yıl falan olur diye düşünüyorum belki daha fazla bile olabiir bu durumda 1080 almak yerine başka bir ekran kartı almak daha doğru olabilir mi?(tam performansını elimdeki işlemciyle alabileceğim bir ekran kartı)

Geri