Potentia Oynanış Videosu Yayınlandı (Türk Yapımı Oyun)

TR_AeternaVictrix

Üsteğmen
PC Puan
96
Ardında 4 kişilik Türk geliştiricilerin olduğu Potentia isimli oyunun duyuru fragmanı yayınlandı. Steam üzerinden de demo sürümüyle erişime açılan oyun, özellikle de grafik kalitesiyle dikkat çekiyor. Kıyamet sonrası yaşanan olaylara dayanan oyun, 12 Şubat 2021'de piyasaya sürülecek.Oyun, Türkçe seslendirme desteği ile sunulacak.
Demosunu linkten indirebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10 64-bit
    • İşlemci: AMD FX 6300, AMD Ryzen 3 1200, Intel Core i5 2400 or better
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 285, NVIDIA GeForce GTX 760 or better
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD is recommended
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10 64-bit
    • İşlemci: AMD FX 8350, AMD Ryzen 5 1400, Intel Core i7 3770 or better
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290, AMD Radeon RX 570, NVIDIA GeForce GTX 1050 or better
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD is recommended

Yavaş yavaş bu konuda ilerliyoruz (y) Oyun geliştirmek kolay değil ne kadar destek verilirse o kadar güzel şeyler çıkar ortaya. Tabi ki en büyük desteği devlet vermeli. Yurt dışından en güzel dövizi yazılım, oyunlar v.s. getirir.

Yavaş yavaş bu konuda ilerliyoruz (y) Oyun geliştirmek kolay değil ne kadar destek verilirse o kadar güzel şeyler çıkar ortaya. Tabi ki en büyük desteği devlet vermeli. Yurt dışından en güzel dövizi yazılım, oyunlar v.s. getirir.
Evet hocam gelişme var sürekli takipteyim Türklerin yaptığı oyunları.Türkçe seslendirmeli olmasıda çok güzel .oyun güzel gözüküyor.Demoyu da deniyimleyeceğim.

Böyle çok masrafa girmeyip basit oyunlarda başlasalar ölecekler sanki ya. Mesela Kafa Topu vardı mobilde, öyle bir tuttu ki oyun hemen dünyanın dev oyun şirketlerinin dikkatini çekti rekor ücrete satıldı. Yine örnek agar.io ve sliter.io basit ama milyonlara ulaşan oyunlar. Biraz kafayı çalıştırmak gerekiyor.

Dediğin gibi yazılım konusunda iyi döviz geliri elde eder ülkeler. Biraz geç olsa da bizde uyandık sonunda.

Böyle çok masrafa girmeyip basit oyunlarda başlasalar ölecekler sanki ya. Mesela Kafa Topu vardı mobilde, öyle bir tuttu ki oyun hemen dünyanın dev oyun şirketlerinin dikkatini çekti rekor ücrete satıldı. Yine örnek agar.io ve sliter.io basit ama milyonlara ulaşan oyunlar. Biraz kafayı çalıştırmak gerekiyor.
Evet çok örnekleri var gerçekten başarılı olmak için dünyalar kadar masrafa uğraşa gerek yok.

Korsan kullanım gittikçe artıyor bilinçlenmemiz gerekli bu konuda.
Fiyatlarda pahalı hocam 200 300 tl oyunlara veremeyecek kişiler var ben dahil.1 oyun alabilirsek alabiliyoruz gerisi hüsran korsana düşmemizdeki sebeblerden biri ekonomi kur bana göre pc de durum yine iyi ps xbox mağzasındaki oyun fiyatları ev kirası fiyatında durum bu.

Oynanış ve kamera açısı berbat, optimizasyon sıkıntılı, yapay zeka allaha emanet. Mobil oyunu masaüstünde oynuyormuş gibi hissettim ki mobildeki oyunların grafikleri buna bin basar. Birde bir yerde 9 yıldır geliştirildiğini okudum umarım yalandır valla zamana yazık.

Oynanış ve kamera açısı berbat, optimizasyon sıkıntılı, yapay zeka allaha emanet. Mobil oyunu masaüstünde oynuyormuş gibi hissettim ki mobildeki oyunların grafikleri buna bin basar. Birde bir yerde 9 yıldır geliştirildiğini okudum umarım yalandır valla zamana yazık.
Bende denedim yapay zeka ile bakışıyorum bulamıyorlar beni :) ayrıca menüde low a aldımda 2dakika sonra kendilin den yüksekte oluyor

Geri