Penceresi Sağ Tarafta Kasa Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1,128

Karen

Astsubay Üstçavuş
PC Puan
43
Selam dostlar, bilgisayar kasasını masanın sağ altına konumlandırıyorum dolayısıyla mevcut kasamın pencereli tarafı gözükmüyor. Bu yüzden penceresi sağ tarafta olan bir kasa arıyorum.

Sharkoon REV200 var fakat biraz pahalı, ucuz alternatif önerilerinizi bekliyorum.

Silverstone Redline RL08

GOLDEN FIELD N 17 ATX Mid Tower

Segotep Phoenix ATX Black Mid Tower

Fiyatlarına ve stokta olup olmadığına bakmadım, artık orası sende😃 inceledikten sonra bize de bilgi versen iyi olur hani XD

Alttaki ürün 510 liraya satılıyor, REV200 ile benzer bir kasa fakat bir tane fan eksik. Ben REV200 alırdım ikisi arasında kalsam.

Ürünün önü MESH olduğu için REV200'den daha iyi hava alacağını düşünüyorum, ama fanları kaliteliyse tabi.

Silverstone Redline RL08

GOLDEN FIELD N 17 ATX Mid Tower

Segotep Phoenix ATX Black Mid Tower

Fiyatlarına ve stokta olup olmadığına bakmadım, artık orası sende😃 inceledikten sonra bize de bilgi versen iyi olur hani XD
Hiçbiri yok bunların REV200 güzelde çok para ya :)

Alttaki ürün 510 liraya satılıyor, REV200 ile benzer bir kasa fakat bir tane fan eksik. Ben REV200 alırdım ikisi arasında kalsam.

Ürünün önü MESH olduğu için REV200'den daha iyi hava alacağını düşünüyorum, ama fanları kaliteliyse tabi.

Bence de REV200 daha mantıklı bir fan eklesek 100 lira oluyor 650 lira 50 daha veririm bilindik marka alırım :D

Geri