çok abartı olmasın ama bi max 300e bulursak iyi olabilir aslında, zaman sıkıntısı yok.Bütçe nedir ve eline geçmesi için kaç günümüz var?
Alttaki ürün favorim, fiyatı biraz tuzlanmisbeyaz rgbli bi ürün var mıdır acaba?
biraz tuzlu geldi evet, peki düz siyah, mekanik hisli aydınlatmalı tuşları yüksekte bi ürün baksak nasıl olur. Birde bütçeyi düşürmek zorunda kaldım max 200 olursa çok iiyi olurAlttaki ürün favorim, fiyatı biraz tuzlanmis
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918B-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
400'du en son baktığımda.
Link atar mısın.Gamemax FK-G406QU acaba bu ürün mekanik hisli mi renk ayarlama seçenekleri hoşuma gitti
Normal membran tuşlu klavye bu. 150 liradan fazla verilmez.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fiyat olarak güzel, ama ben pek beğenmedim tasarım olarakbunu satın alacağım sanırım indirimde hazır varken iyi fiyat son 6 saat
olsun sahibi beğendi inceleme videosu da izledim fena değil 200 lira sonuçtaFiyat olarak güzel, ama ben pek beğenmedim tasarım olarak