PC topluyorum bu parçaların birbirine olan uyumu dengesi nasıl sizce?

PC Puan
2
Merhaba şu an bilgisayar topluyorum sistemi yazacağım ona göre bir Power Supply önerisi yapabilir misiniz? Uyumsuz olduğunu düşündüğünüz bir şey var ise onun içinde yardımcı olabilirsiniz veya fiyat düşürebilirsek iyi olur fazla gelen bir şey varsa onu da yazabilirsiniz bir de bazı parçalardan emin değilim çok araştırmadan yazdım onlar hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. Kasa, soğutucu - monitör bunlardan çok emin değil gibiyim çok araştırmadım.

• Ekran kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X.
  • İşlemci: Intel i5-13600KF
  • Anakart: MSI Pro H610M-B Intel LGA1700 DDR 4 Micro ATX.
  • Kasa: Gameforce cold 4 fanlı ATX oyuncu kasası
  • Monitör: ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1ms
  • RAM - Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 (bunu 8-8 16 ya düşüreceğim sanırım)
  • Hard disk - Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue WD10EZEX
  • SSD: Samsung 250 GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW
  • Soğutucu: Thermaltake UX200
  • PSU: Hiç bakmadım bilmiyorum kaç watt ne almalıyım hangi marka iyidir falan önerirseniz sevinirim dediğim gibi soğutucu monitör ve kasadan çok fazla emin değilim bu çok abartı bence veya bu çok kötü alma dediğiniz şeyleri de yazarsanız güzel olur iyi günler.

En az 500 GB SSD öneririm. Ayrıca işlemci anakart seçimi de olmamış. Sen en güzeli YouTube kanallarını takip et fiyat & performans bir hazır sistem bulmaya çalış.

Yok ben toplayacağım dersen parça önerisi yapabilirim.

En az 500 GB SSD öneririm. Ayrıca işlemci anakart seçimi de olmamış. Sen en güzeli YouTube kanallarını takip et fiyat & performans bir hazır sistem bulmaya çalış.

Yok ben toplayacağım dersen parça önerisi yapabilirim.
parça önerisi yaparsan iyi olur bütçe arttı 3060 ti lı falan birbirine tam uyum sağlayacak bir sistem toplamak istiyorum

Ryzen 7 5700X = 4170 TL
GIGABYTE B550M DS3H = 2090 TL
2x8 16 GB Ram = 960 TL
GIGABYTE RTX 3070 Eagle 8G = 11500 TL
Kingston NV2 1 TB = 1150 TL
Gold Sertifikalı Min 650W PSU = 1200-1700 TL

Üstteki fiyatlara sadece kasa ekleyeceksin.

İstersen SSD 500 GB yapıp yanına HDD alabilirsin ama HDD önermiyorum artık.

Ekran kartını ikinci el almanı öneririm. Fiyat farkı riske girmeye değer. Şuan sağlam RTX 3070'ler 7000 TL & 8000 TL civarında bulunabiliyor.

İşlemciyi Ryzen 7 5800X3D tercih etmeni öneririm.

Benim önerim de hazır sistem alman yönünde. Özellikle DDR5 sistem almanı öneririm.

Attığın linkteki ürün güzel ama daha iyisi bulunur bence. Acelen yoksa biraz araştır.

Arkadaşlar bütçe yükseldi 30 35 civarına kadar var monitör dahil 35 olur sistem önerebilir misiniz nasıl bir şey toplayayım veya hazır sistem de atabilirsiniz iyi oldugunu düşündüğünüz

Geri