Büyük el için nasıldır? Pençe şeklinde tutuyorum ben, G300 yerine bu daha mı mantıklı olur?189 liraya alttaki ürünü alabilirsin. Siyah olanı da var ama ben alacak olsam beyaz olanını alırdım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ek olarak 99 liraya MSI Clutch GM08 alabilirsin.
Tasarımı güzel bence beğenirsin bunu. Ama yine de denemeni öneririm, bazı mağazalarda genellikle bu ürün stantlarda oluyor.Büyük el için nasıldır? Pençe şeklinde tutuyorum ben, G300 yerine bu daha mı mantıklı olur?
Aldım bunu ama satıcı az önce iptal ettiMSI Clutch GM08 alabilirsin.
Piyasanın kendini akıllı sananlarıAldım bunu ama satıcı az önce iptal etti
Fiyatı da pahalanmis...
Aynen öylePiyasanın kendini akıllı sananları
Fazla odedigim ücrete degecekse limiti arttirabilirim.Oyuncu mouse'u kriter'i devam ediyor mu?
Mouse'ların altına mousepad koymak gerekiyor. Özellikle Football Manager gibi değil de COD, CS gibi anlık refleks isteyen oyunlarda mouse'un sabit bir düzeyde durması makbuldür.Fazla odedigim ücrete degecekse limiti arttirabilirim.
Notebook'da kablolu kullanmak istemiyorum. Özellikle abim kablosuz istiyor. Notebook alma amacımız abim için, patron o.
Yorumları pek iç açıcı değil bro.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kesinlikle bunu öneririm. Ama oynanılan oyun FM gibi oyunlar ise dediğim gibi orta halli bir Logitech kablosuz işini görecektir.
Notebook alamadık daha ama alırsak yanına bunu alırım. Tam bizim ihtiyacımiza göreYorumları pek iç açıcı değil bro.
Logitech G305 tavsiye ederim. Notebook için alınabilecek en iyi farelerden birisidir. Farenin iyisini almak bence çok önemli 350-400 liraya kesinlikle değer.
Notebook almakta zor 4 ay önce 6000 tl olan suan 9000 tl inşallah düzelir fiyatlarNotebook alamadık daha ama alırsak yanına bunu alırım. Tam bizim ihtiyacımiza göre
Masaüstü almaktan mantıklı ama. Eskiden o paraya kasa toplarız diyordukNotebook almakta zor 4 ay önce 6000 tl olan suan 9000 tl inşallah düzelir fiyatlar