mafia alamam malesef sea of da online o oyunu 4kişi keyfi çkar sağol genedeSave 80% on Mafia: Definitive Edition on Steam
An inadvertent brush with the mob thrusts cabdriver Tommy Angelo into the world of organized crime. Initially uneasy about falling in with the Salieri family, the rewards become too big to ignore.store.steampowered.comSave 50% on Sea of Thieves: 2024 Edition on Steam
Sea of Thieves is a smash-hit pirate adventure game, offering the quintessential pirate experience of plundering lost treasures, intense battles, vanquishing sea monsters and more. Dive in with this revised edition of the game, which includes access to digital bonus media.store.steampowered.com
Sea of Thieves alın hocam xbox game pass da 5 tl 1 aylık birlikte oynarızmafia alamam malesef sea of da online o oyunu 4kişi keyfi çkar sağol genede
olabilirSea of Thieves alın hocam xbox game pass da 5 tl 1 aylık birlikte oynarız
Alırsanız özelden yazabilirsinizolabilir
tabikiAlırsanız özelden yazabilirsiniz
sadece orgins i oynamadım sağolAssasin's Creed serileri
Bomba kafalar geldi aklıma, bide kuş vardı aynı sesi çıkarıyorduArkadaşlarınla oynamak için Serious Sam 4 iyi bir seçenek yıllardır severek oynarız. aaaaa aaaaaaaa
Gerçekten güzel oyuna benziyor steam incelemeleri çok olumlu para eklersem almayı düşünebilirim optimasyon iyiyseArkadaşlarınla oynamak için Serious Sam 4 iyi bir seçenek yıllardır severek oynarız. aaaaa aaaaaaaa
O zaman beklemek gerek fps düşüşü olursa iyi olmuyor teşekürler cevap içinOptimizasyon sıkıntılı şuan biraz daha beklemek lazım. Cadılar bayramında fiyatı düşer umarım.
Resident evil remek leri bitirdim 4 ü de en kısa sürede denicem sağolKnk 22 kez bitirdiğim oyunu önereyim sana residen evil 4 uhd version (bu arada 22 kez derken abartmadım save dosyalarımı atabilirim) oyun o kadar sarıyor ki hikayesi olsun bir anda sana heyecan yaptırması olsun atmosferi olsun hele köy meydanı olsun(köy mrydanı nı oynadıktan sonra ne dediğimi anlıcaksın) mükemmel bir oyun oyun bitti diye üzülürken tak ekstra oyunanış yerleri çıkıyor tam anlatmak istemiyorum oyunu dolu dolu oyna diye ama efso bir oyun o kadar söyleyeyim sana oyunun trailere baktığın zaman garipsiyeceksin ama oynayınca vay ..... diyeceksin emin ol (satın almana gerek heryerde crack i var)
Resid Evril Serisini baştan oynamayı düşünüyorum.En baştanmı oynayayım yoksa hangi oyunuyla başlayayım?Knk 22 kez bitirdiğim oyunu önereyim sana residen evil 4 uhd version (bu arada 22 kez derken abartmadım save dosyalarımı atabilirim) oyun o kadar sarıyor ki hikayesi olsun bir anda sana heyecan yaptırması olsun atmosferi olsun hele köy meydanı olsun(köy mrydanı nı oynadıktan sonra ne dediğimi anlıcaksın) mükemmel bir oyun oyun bitti diye üzülürken tak ekstra oyunanış yerleri çıkıyor tam anlatmak istemiyorum oyunu dolu dolu oyna diye ama efso bir oyun o kadar söyleyeyim sana oyunun trailere baktığın zaman garipsiyeceksin ama oynayınca vay ..... diyeceksin emin ol (satın almana gerek heryerde crack i var)
Resid Evril Serisini baştan oynamayı düşünüyorum.En baştanmı oynayayım yoksa hangi oyunuyla başlayayım?
Teşekkürler.Baştan oynaki hikayesini tam çöz derim