TR_AeternaVictrix
Üsteğmen
- PC Puan
- 96
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ben destiny 2 oynuyorum diski mi boş yere kaplamasın diye çok girmiyorum irterneti hep kırmızı gösteriyordu iyi olur gelmesiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bende de arada kırmızı oluyordu genelde sarıydı Sunucu gelirse sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.Ben destiny 2 oynuyorum diski mi boş yere kaplamasın diye çok girmiyorum irterneti hep kırmızı gösteriyordu iyi olur gelmesi
Nividanın sunucuları genelde iyi diye biliyorumBende de arada kırmızı oluyordu genelde sarıydı Sunucu gelirse sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
İnternet hızı da önemli ben balkan serverinden giriyorum.Sorun olmuyor cokta fiyatta iyi olursa cok iyi olur.Nividanın sunucuları genelde iyi diye biliyorum
Bence de hızda önemli fakat sunucu gelirse bir tık yukarı çıkar diye düşünüyorumİnternet hızı da önemli ben balkan serverinden giriyorum.Sorun olmuyor cokta fiyatta iyi olursa cok iyi olur.
Bence çok iyi olurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bölgesel fiyatlandırma olabilir Turksell de işin içinde sponsor oldular.eğer fiyatı fazla olmazsa gerçekten çok iyi olabilir
Bölgesel fiyatlandırma olursa iyi olabilirKur yüzünden çok pahalı ya
Tahmini kaç olur hocam veya bilginiz var mı ?Bölgesel fiyatlandırma olursa iyi olabilir
Yok yakında belli olurTahmini kaç olur hocam veya bilginiz var mı ?
Adamlar sunucuları bizim şehre kursalar bile gene ping olur tesisatlar leş, modemin telefon kablosunu biraz uzatsam internet kesiliyor...Ping ve gecikme değeri düşük olursa bence çok talep edilir
Adamlar dalga geçiyor 100 pingle oynuyorlar bunlar diye Adamlar 10 pingle oynuyor şaka gibiAdamlar sunucuları bizim şehre kursalar bile gene ping olur tesisatlar leş, modemin telefon kablosunu biraz uzatsam internet kesiliyor...
Türkiye de oyuncu olmak çok zor tek istediğimiz oyun oynamak ama ekran kartı fiyatları bilgisayar fiyatları ve irternetler müsade etmiyorAdamlar dalga geçiyor 100 pingle oynuyorlar bunlar diye Adamlar 10 pingle oynuyor şaka gibi