Notebook İçin Termal Macun Önerisi (2024)

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
14,895
Konu notebook olunca termal macun seçiminde ucuza kaçamazsınız. Kısıtlı alanma maksimum performans almak zorunda olduğumuz için kullanıcı geri dönüşlerini iyice analiz edip en iyi ürünü bulmamız gerekiyor.

Benim notebook'lar için önerim Thermal Grizzly Conductonaut Extreme aslında ama bu ürün termal macun değil Sıvı Metal'dir. Termal macundan farklı olarak elektrik iletir, yani yanlış kullanımda cihazınızı bozabilirsiniz. Buna karşılık kat kat fazla ısı iletkenliği vardır ve maksimum performansı bu ürünle alırsınız. Kullanmadan önce birden fazla uygulama videosu izlemenizde fayda var. Ayrıca bu ürünün Extreme olmayan versiyonu var alırken dikkat edin. Isı iletkenliğini bulamadım, Thermal Grizzly Conductonaut ürünün 73 W / (m · K) değerinden daha düşük değildir. Aklınızda bulunsun diye yazdım ve tekrar edeyim bu ürünü çok dikkatli kullanmalısınız.

Fiyat & performans termal macun olarak sizlere Thermal Grizzly Kryonaut öneriyorum. Şuan 300 lira bandında 1 GR olarak satın alabiliyorsunuz. Notebook CPU ve GPU yüzeyi için fazlasıyla yeterlidir miktarı. *Isı İletkenliği: 12.5 W / (m · K)*

Eğer cihazınızın donanımı üst seviye ise daha iyi performans için Thermal Grizzly Kryonaut Extreme tercih edin. Fiyat olarak şuan 650 liranın üzerinde fakat paket içerisinde 2 GR ürün bulunmakta. *Isı İletkenliği: 14.2 W / (m · K)*

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ürünü Thermal Grizzly Kryonaut'a göre daha katı formda. Yüksek sıcaklıklarda termal macun dışarı sızabiliyor. Bu yüzden katı macun almak özellikle notebooklar için daha mantıklı.

Fiyat, güvenilir satıcı, performans olarak değerlendirdikten sonra bu ürünleri konuya ekledim. Reklam değildir.

Hangi marka termal macun alacak olursanız olun mutlaka güvenilir bir yerden almaya özen gösterin. Piyasada çok fazla sahte ürün dolaşıyor, özellikle bu markanın.

Geri