Notebook için farklı MHz Ram alsam sorun olur mu?

Çalışmama ihtimali var yalnız benim notebook'un içerisinde de birisi 1600 MHz diğeri 1333 MHz sorunsuz çalışıyor :)

En mantıklısı aynı model Ram almak. Aynı model bulamıyorsan aynı değerlerde almanı öneririm.

Sistemin ne ve şuan mevcut Ram modeli ne? Ayrıca alacağın yeni Ram modeli ne?

Çalışmama ihtimali var yalnız benim notebook'un içerisinde de birisi 1600 MHz diğeri 1333 MHz sorunsuz çalışıyor :)

En mantıklısı aynı model Ram almak. Aynı model bulamıyorsan aynı değerlerde almanı öneririm.

Sistemin ne ve şuan mevcut Ram modeli ne? Ayrıca alacağın yeni Ram modeli ne?
hocam vazgeçtim yeni pc toplamayı istiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
sizce bu nasıl

Verdiğin linkte bir şey çıkmıyor, bütçeni belirtirsen sana güzel sistem önerebilirim.

Intel Core i3-10100F
ASUS Prime H410M-K
Patriot Viper Steel 8 GB 3000 MHz DDR4
SAPPHIRE RX 5500 XT 4 GB PULSE veya GALAX GTX 1650 Super EX 4 GB
SanDisk SSD Plus 240 GB
Dark X-FORCE Kasa + 500W Güç Kaynağı

Yukardaki parçaları 4300 lira altına toplayabiliyorsun şuan. incehesap Gaming Geceleri gibi kampanyaları takip ederek 4000 liraya getirebilirsin sistemi. Ben yukardaki parçalara benzer sistemi 3500 lira altına aldım yakında kanalımda videosunu paylaşacağım.

Intel Core i3-10100F
ASUS Prime H410M-K
SanDisk SSD Plus 240 GB

Yukardaki parçaları 4300 lira altına toplayabiliyorsun şuan. incehesap Gaming Geceleri gibi kampanyaları takip ederek 4000 liraya getirebilirsin sistemi. Ben yukardaki parçalara benzer sistemi 3500 lira altına aldım yakında kanalımda videosunu paylaşacağım.
Çok teşekkürler

Intel Core i3-10100F
ASUS Prime H410M-K
SanDisk SSD Plus 240 GB

Hocam bunun yanına monitör tavsiyeniz varımdır ilk kez masaüstüne geçeceğim için monitör daha önce kullanmadım.
Bütcem 1000 tl
Bana 1920-1080p ya da 1366-768p hiç farketmez ama sizce hangisini almalıyım.

1000 liraya alttaki ürünü alabilirsin. Kavisli ekranı var oyun oynarken daha iyi keyif alırsın. Ayrıca paneli de VA bu sayede TN panele oranla renkleri daha canlı görürsün.

IPS ve düz ekran istersen de alttaki monitörü alabilirsin.

Geri