bilgisayarıma ssd de almak istiyorum. yuvası var ne tür ssd alabilirim uyumlu ssd leri nasıl anlayabilirim ?Kullanabilirsin sıkıntı yok, Sata kablosu alman gerekecek ekstradan.
Hp pavillion 15 (ürün numarası:V4P30EA#AB8) "silver"Masaüstü için soruyorsun sandım. Bilgisayarının modelini söyle![]()
1TB LIK Disk mevcut bilgisayarımda amacım sadece windows açılışını hızlandırmak ve bazı oyunları ssd ye kurmak çok fazla gb lı ssd ye ihtiyacım yok diye düşünüyorum ?Yanlış bilmiyorsam içinde tek bir 2.5 disk yuvası var, o yüzden bu cihaza en az 480 GB SSD almalısın. Alttaki linkten bütçene uygun SSD'yi seçebilirsin.
Depolama Ürünleri - Epey
Epey.com depolama ürün özellikleri ile fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun depolama ürünlerini bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Bilgisayarının içini açıp bakabilirsin, Boş 2.5 SSD yuvası, MSATA yuvası yada M2 SSD yuvası var mı diye.1TB LIK Disk mevcut bilgisayarımda amacım sadece windows açılışını hızlandırmak ve bazı oyunları ssd ye kurmak çok fazla gb lı ssd ye ihtiyacım yok diye düşünüyorum ?