TR_AeternaVictrix
Üsteğmen
- PC Puan
- 96
Notebook a 120gb ya da128 gb ssd alacağım sizin tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Bütçem=200 tl
Bütçem=200 tl
Bugün en alınabilir olarak Patriot Burst 120 GB SSD gözüküyor. Fiyat olarak 169 lira amazon.com.tr adresinde.
Almışken 240 GB almanı öneririm.
teşekkürler bu nasıl acaba ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler hocam bilgisayarı dersler proje vs için kullanırım.500 gb hdd var cok yavaş.128 gb ssd yeter diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 694
Logoları bu şekilde bize bir şey mi ima etmek istiyor bilemiyorum Bu arada JD240 kullandım sıkıntı yaşamadım. Ama daha iyi alternatifler var bu fiyata, o yüzden bu ürün alınmaz.
Ek diskin varsa 120 GB al yeter, hız konusunda cihaz çok rahatlar.Teşekkürler hocam bilgisayarı dersler proje vs için kullanırım.500 gb hdd var cok yavaş.128 gb ssd yeter diye düşünüyorum.
Var hocam 120 gb alıyorum.İlginiz için teşekkürlerEk diskin varsa 120 GB al yeter, hız konusunda cihaz çok rahatlar.
Puhahahaha şok oldum bunu öğrenince harbiden logosu eşşekEkli dosyayı görüntüle 694
Logoları bu şekilde bize bir şey mi ima etmek istiyor bilemiyorum Bu arada JD240 kullandım sıkıntı yaşamadım. Ama daha iyi alternatifler var bu fiyata, o yüzden bu ürün alınmaz.